• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Vleesetende planten

Vleesetende planten

Deze maand hebben wij als plant van de maand de vleesetende planten. Er zijn nogal wat soorten vleesetende planten en wij hebben een leuk sortiment samengesteld. Deze kunt u bij ons op de kamerplantenafdeling komen bekijken. Ook laten we zien wat je allemaal met deze planten kunt doen, zoals het gebruik in plantenbakjes.

Over de behandeling van de vleesetende planten kunt u allerlei informatie krijgen bij onze medewerkers van de kamerplantenafdeling.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...

Het is maar nauwelijks lente en nu al de zomer in de bol?! Ja zeker! Ons tuincentrum in Wageningen geeft je de ins en outs over de verzorging van de meest bijzondere zomerbollen.

Lees meer...