• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dop uw eigen boontjes.

Tuincentrum De Oude Tol houdt zaterdag 20 april een informatief 'Dop uw eigen boontjes' evenement. Iedereen die iets heeft of wil krijgen met tuinieren is zaterdag tussen 11 en 16 uur welkom in het tuincentrum aan de Grintweg op de grens van Wageningen en Bennekom.

 

Moestuin-specialist ECOstyle en biologische zelfoogsttuin De Nieuwe Ronde staan klaar om al uw vragen over moestuinieren te beantwoorden. De Oude Tol presenteert een uitgebreid assortiment plantjes, stekjes, zaden, bessenstruiken en fruitboompjes. Vergezeld van al het tuingereedschap dat u nodig heeft voor het opgroeien van uw aller lekkerste zelfgekweekte groenten en het opbloeien van uw heerlijkste zelf geoogste fruit. Bezoekers zullen er alles vinden wat nodig is om in de tuin aan de slag te kunnen gaan. Naast gezellig rondneuzen en informatie inwinnen kunnen bezoekers alvast in de juiste stemming komen op de gratis proeverij van versbereide smoothies en fruithapjes.

 

Bij de stand van ECOstyle zijn onder meer praktische handleidingen te vinden voor een kleine vierkante meter moestuin en moestuinieren op de volle grond. Voor de kleintjes is er een fraaie kleurplaat. De Nieuwe Ronde verbouwt op 3 ha. grond op de Wageningse Eng een grote verscheidenheid aan groenten, bloemen en klein fruit. Leden van De Nieuwe Ronde oogsten zelf zoveel als ze nodig hebben voor hun dagelijks eten en de tuin is natuurlijk een prima plek om even te ontspannen.

 

Datum: