• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Over ons

Voel u thuis bij tuincentrum de Oude Tol! Ons tuincentrum met veel groen en gezelligheid is gevestigd in Wageningen en is er ook voor u. Of u nou leuke nieuwe spullen zoekt voor uw interieur of uw tuin, bij tuincentrum de Oude Tol vindt u het! Iedereen heeft behoefte aan een fijne woonomgeving, en dat lekkere plekje wordt helemaal compleet en gaaf met een leuke inrichting. Start daarom met een goede voorbereiding, dankzij het uitgebreide assortiment tuinartikelen en woonaccessoires van de Oude Tol. Bezoek ons tuincentrum, laat u inspireren en kom als vanzelf op de leukste groene ideetjes.

Heerlijk tuinieren met tuincentrum de Oude Tol

Tuinieren is voor iedereen leuk en gezond. Het is niet alleen super om uw zelf gezaaide plantjes te zien groeien en bloeien, maar het is ook nog eens wetenschappelijk bewezen dat het hebben van veel groen in de nabije omgeving stress vermindert en productiviteit verhoogt. Dat geldt ook als u geen tuin maar wel een terras of balkon heeft. Daar kunt u waarschijnlijk verbazingwekkend veel groen kwijt. Hoeveel ruimte u ook heeft, de mooiste groene tuin creëert u zeker met behulp van ons aanbod tuinartikelen. Of u nou op zoek bent naar mooie tuinplanten of juist meubilair voor buiten, u vindt het in de winkel te Wageningen allemaal. Wanneer u het met minder ruimte moet doen zijn de mogelijkheden nog steeds eindeloos. Veel verschillende perkplanten in het assortiment van de Oude Tol zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt voor in bloempotten, die gemakkelijk te installeren zijn op balkons en terrassen. Andere leuke en handige tuinartikelen zijn bijvoorbeeld:

  • Vijvers
  • Grond en meststoffen
  • Tuingereedschap                                                                                                                                                    

Een stijlvolle inrichting dankzij tuincentrum de Oude Tol

Ook een interieur heeft baat bij de vele leuke producten van tuincentrum de Oude Tol. Dit tuincentrum beschikt namelijk over een woonwinkel met een uitgebreide afdeling met woonaccessoires. Zo zet u uw interieur helemaal naar eigen hand. Wat voor stijl jij ook mooi vindt, bij de Oude Tol is het mogelijk. De stijlen van onze producten variëren van huiselijk en warm, tot modern en industrieel. Kies uit allerlei verschillende mooie kaarsen, kussens, kamerplanten, bloempotten voor binnen, beeldjes en nog veel meer en ontwerp zo de woonstijl van uw dromen!

Ook voor uw huisdieren is er van alles te vinden bij tuincentrum de Oude Tol. Zo vindt u in onze dierenwinkel dierenvoeding, krabpalen, mandjes, speeltjes en halsbanden. Kortom: alles wat jij en uw huisdier maar nodig hebben!

Kom langs bij tuincentrum de Oude Tol!

Al jaren lang zijn wij bezig met het runnen, onderhouden en optimaliseren van tuincentrum de Oude Tol. Er wordt altijd gezorgd voor een uiteenlopend assortiment met producten van uitstekende kwaliteit, zodat er bij de Oude Tol altijd voor iedereen wat wils is. Ook zijn zij constant bezig met het verzorgen en verkopen van de allermooiste tuinplanten van Gelderland en omstreken. Een goede reden om langs te komen dus. Geniet van ons assortiment, kom langs bij het gezellige restaurant en maak gebruik van het gratis advies op maat over onze hele collectie. De winkel is zes dagen per week geopend. Wij heten u van harte welkom in ons tuincentrum!

Openingstijden & contact


 

Groetjes van Elo en Elisabeth Jansen