• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Maak het sfeervol met kaarsen

Kaarsen kopen | Tuincentrum de Oude TolIn een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Een romantisch diner of een goed gesprek zijn immers het best bij rustig flikkerend kaarslicht, vind u niet? In ons tuincentrum in Wageningen hebben we stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar, theelichthouder of een bijpassende schaal. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet? Zomerse fakkels, lantaarns of citronellakaarsen tegen die lastige muggen maken het buiten nog een stuk knusser. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting. Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen voor ons complete assortiment woonaccessoires. Wij geven u met liefde goed interieur advies.

Bolsius kaarsen kopen in Wageningen

Speels flakkerende vlammetjes die een zacht licht verspreiden... de kaarsen van Bolsius zorgen voor pure emotie. De kaarsen hebben de kracht om alle kamers in huis om te toveren in schitterende ruimtes, letterlijk en figuurlijk. Bovendien zijn de Bolsius kaarsen zelfs een mooi gezicht als ze niet aan het branden zijn. De prachtige designs, vormen, kleuren en dessins: ze bepalen allemaal het beeld van uw interieur! Bolsius is één van de meest populaire kaarsenmerken in heel Nederland en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het Bolsius kaarsen assortiment bestaat uit een grote hoeveelheid kaarsen met enorm veel diverse kleuren. Wist u dat de collectie ieder jaar wordt uitgebreid met nieuwe kaarsen? Op die manier heeft u voor ieder feest of gelegenheid altijd de perfecte set kaarsen! De Bolsius kaarsen zijn enkel gemaakt van de beste kwaliteit: theelichten, drijfkaarsen, geurglazen, rustieke kaarsen, stompkaarsen en fakkels branden stuk voor stuk mooi en schoon op.

Diverse soorten kaarsen kopen in Wageningen

Kaarsen zorgen gegarandeerd voor sfeer in huis! Denk maar eens aan geurkaarsen, LED kaarsen, rustieke kaarsen, waxinelichtjes, dinerkaarsen of stompkaarsen: u krijgt toch meteen zin om ze aan te steken? Laat u ook inspireren in ons tuincentrum en bekijk alle mooie woonaccessoires. Zet bijvoorbeeld enkele stompkaarsen bij elkaar op een decoratiebord, verdeel een aantal dinerkaarsen op tafel of zet één opvallende geurkaars op het televisiemeubel. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker: kaarsen maken van uw huis een warm bad, zeker in de donkerste maanden van het jaar! Laat u inspireren in ons tuincentrum en combineer de kaarsen met de mooiste kandelaars en houders.

Stompkaarsen kopen | Tuincentrum De Oude Tol

Geurkaars kopen in Wageningen

Het is bewezen dat mensen zich fijner en meer op hun gemak voelen in een huis dat lekker ruikt. Steek af en toe een geurkaars aan en verwelkom uw gasten met een heerlijke geur in huis! Geurkaarsen geven een zachte geur af die zich natuurlijk verspreidt. Ze zijn dus min of meer praktisch, maar ze zijn ook zeker een lust voor het oog! Kies uit de vele verschillende luxueuze geuren van Bolsius of Bridgewater, zoals lavendel of vanille. Bij ons in Wageningen vindt u diverse soorten, van geurkaarsen in een glas tot geurtheelichten. Ook zijn zwarte kaarsen en kaarsen op batterij de laatste tijd enorm populair. 

Interieur advies in Wageningen

Stompkaarsen zijn dé klassiekers onder de kaarsen. Rustieke stompkaarsen geven veel sfeer en zijn prachtig te combineren met andere kaarsen in verschillende hoogtes en kleuren. Een grote stompkaars is bijvoorbeeld ook ideaal in een lantaarn of windlicht. Zorg dus dat u er altijd een paar in huis heeft. Heeft u vragen over bepaalde kaarsen of bent u benieuwd welke woonaccessoires passen bij uw inrichting? Onze medewerkers staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen, of bel 0317 - 41 08 35 of mail naar [email protected].

Ontdek ook onze kamerplanten

Toon filters Verberg filters

Filter producten