• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Binnenpotten

Bloempotten kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Tuincentrum de Oude Tol staat zoals u weet voor inspiratie! In ons tuincentrum in Wageningen vindt u bijvoorbeeld een enorm ruim assortiment binnenpotten. U wilt uw planten natuurlijk het meest mooie podium geven. Daarom is het goed om te bedenken welke bloempot uw kamerplant nóg meer laat stralen. Gelukkig valt er tegenwoordig heel wat te kiezen op het gebied van binnenpotterie. Wij hebben in ons tuincentrum diverse combinaties met én zonder planten voor u uitgestald. Deze binnenpotten zijn veel meer dan een leuk potje voor de plant die u heeft gekocht. De potten bepalen voor een groot deel de sfeer in huis... Kom langs en ontdek het zelf!

Verschillende soorten binnenpotten

Wij hebben in ons tuincentrum in Wageningen binnenpotten in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. Zo is er altijd een pot die past bij uw smaak én bij uw plant. Ga voor een combinatie van allerlei kleine plantjes in verschillende potjes of zet één eyecatcher in een grote, adembenemende bloempot. Kamerplanten zijn immers populairder dan ooit. Die verdienen een mooi plekje! Heeft u een mooie kamerplant en een mooie pot gevonden? Dan potten wij deze graag gratis voor u op. U gaat direct met de complete pot-plant combinatie naar huis kan en kunt dus direct genieten van uw aankoop. Spreek in ons tuincentrum eventjes één van onze medewerkers aan. Zij kunnen u goed adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Potten voor binnen kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Handig: soft pads tegen beschadiging

U heeft het vast wel eens meegemaakt: u zet een stevige bloempot op een glazen, marmeren of hoogglans tafel en per ongeluk verschuift deze een beetje. Oeps, een kras! Sommige potten zijn namelijk aan de onderkant wat aan de scherpe kant. Erg zonde... Gelukkig is er een oplossing! Op onze potterie-afdeling vindt u zogenaamde soft pads. Door deze zelfklevende stickers op de onderkant van de pot te plakken, zal uw tafel, kast of vensterbank niet beschadigen bij het verschuiven van de potten. Dit is zeer handig als u bijvoorbeeld aan het stoffen bent of gewoonweg wat in uw interieur wilt veranderen. 

elho bloempotten

Persoonlijk cadeau nodig?

Een plant in een mooie pot is altijd een goed idee! Weet u de lievelingskleur van degene voor wie u een cadeau nodig heeft? Of weet u de lievelingsbloem of plant? Er is op onze kamerplantenafdeling genoeg moois te vinden. Vind u het toch lastig om zo'n cadeau samen te stellen? Dan kunt u altijd de medewerkers van ons tuincentrum in Wageningen vragen om advies. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, de hipste kamerplanten en alle zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Bloempotten en bloembakken kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Bloempotten kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Binnenpotten kopen in Wageningen

Bent u benieuwd geworden naar onze binnenpotten afdeling? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in ons tuincentrum in Wageningen. We verkopen onder andere de potten van elho, Capi Europe en Mica Decorations. Laat u eens inspireren door de plant-en pot combinaties! Neem contact met ons op voor eventuele vragen, of kom langs in ons tuincentrum in Wageningen nabij Veenendaal, Achterberg en Ede. Bekijk de openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij tuincentrum de Oude Tol!

Kamerplanten

De mooiste potten voor in huis

Elk seizoen zijn er andere trends als het gaat om bloempotten voor in huis. Natuurlijk zijn er ook de tijdloze klassiekers die altijd trendy zijn. Of u uw stijl nu romantisch, industrieel, landelijk, bohemian of Scandinavisch noemt; er is altijd een bloempot te vinden die past bij uw smaak. Op dit moment zijn de volgende binnenpotten hartstikke hip:

  • Terracotta potten
  • Hangpotten
  • Potten in manden
  • Bloempot op pootjes
  • Potten met gezichtjes

De terracotta bloempotten zijn geschikt voor binnen en buiten en passen in ieder interieur. Ze zijn in Nederland al jaren de klassieker onder de bloempotten. U kunt ze eenvoudig een ander kleurtje geven en zijn ook nog eens fijn voor de portemonnee. Ook hangpotten of planten in manden heeft u waarschijnlijk onlangs nog voorbij zien komen in een magazine, woonprogramma of op uw Instagram-feed. De bloempot op pootjes is net even wat anders dan een normale bloempot. Met deze bloempotten kunt u gemakkelijk verschil in hoogte creëren voor uw planten. Dit geeft diepte aan uw interieur. Al met al kan gezegd worden dat kamerplanten extreem populair zijn. Waar vroeger misschien wat kleine potjes op de vensterbank werden weggestopt, mogen bloempotten tegenwoordig gezien worden. Maak ze dan ook tot blikvanger van het interieur...