• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Tuincentrum

Stelt u zich voor: u woont in Wageningen, Ede, Bennekom, Veenedaal of Arnhem en u bent op zoek naar nieuwe planten voor uw woning of tuin. Ook zoekt u naar een leuke woonwinkel om inspiratie op te doen, en misschien wel naar een mooi boeket voor een verjaardag of andere gelegenheid. Voor al deze producten bent u aan het juiste adres bij Tuincentrum De Oude Tol. De Oude Tol is een tuincentrum met een ruim assortiment aan alles wat u nodig hebt voor huis, tuin en dier. De producten in het aanbod zijn van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar voor de laagste prijs. Is een product toch niet geschikt voor u? Het retourneren van aankopen is bij Tuincentrum De Oude Tol erg gemakkelijk. Ontvang bij uw bezoek bovendien altijd persoonlijk advies op maat van onze medewerkers.

Tuincentrum De Oude Tol ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

 

Uw groene paradijs

  • Verrassend assortiment: Van kleurrijke bloemen en geurende kruiden tot weelderige kamerplanten en stoere fruitbomen, ons assortiment is met liefde samengesteld om aan al uw groene wensen te voldoen.

  • Lokale expertise: Geen tuin is hetzelfde, en daarom bieden we speciaal voor Wageningen geselecteerde planten en producten. Onze experts weten precies welke flora floreert in onze prachtige regio.

  • Groene inspiratie: Laat u inspireren door onze sfeervolle tuinsets en originele tuinaccessoires. Onze creatieve opstellingen helpen u bij het visualiseren van de mogelijkheden voor uw eigen stukje paradijs.

 

Tuinadvies op maat 

Bij Tuincentrum De Oude Tol geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Onze groenexperts staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw tuinavontuur. Of u nu op zoek bent naar geschikte planten voor uw balkon, een onderhoudsarme tuin wilt aanleggen, of uw huidige tuin een opfrisbeurt wilt geven - wij hebben de kennis en passie om uw wensen werkelijkheid te laten worden.
 

Sfeervolle evenementen

Bij Tuincentrum De Oude Tol draait het niet alleen om planten en bloemen. Het draait om de hele ervaring van tuinieren en de natuur beleven. Daarom organiseren we regelmatig sfeervolle evenementen en workshops voor jong en oud. Van gezellige tuinfairs tot leerzame snoeicursussen, er is altijd wel iets te beleven bij ons tuincentrum.

 

Bezoek ons Tuincentrum

Wij verwelkomen u graag in ons groene paradijs in Wageningen. Ontdek de magie van tuinieren bij Tuincentrum De Oude Tol en laat uw tuindromen werkelijkheid worden. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint met uw groene avontuur, ons team staat met open armen klaar om u te verwelkomen.

Plan uw route