• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten kopen in Wageningen? Kom langs bij tuincentrum de Oude Tol en laat u verrassen door het ruime aanbod cactussen en vetplanten. Deze makkelijke kamerplanten zijn in allerlei soorten en maten zijn verkrijgbaar. Perfect voor mensen met lichtgroene vingers of gewoonweg een druk bestaan! Cactussen en kamerplanten zijn niet kapot te krijgen en geven toch een groen uiterlijk aan uw interieur. Van Aloë Vera tot Rhipsalis: u haalt altijd een vette kamerplant in huis!

Kleine cactussen en vetplanten

Steeds vaker ziet u ze voorbijkomen: creaties met kleine cactussen en vetplanten in de mooiste vormen en kleuren. Tuincentrum de Oude Tol speelt hier natuurlijk op in met een ruim aanbod kleine cactussen en vetplanten. Stel zelf een mooi arrangement samen met leuke kleine vetplantjes of wissel cactussen en vetplanten met elkaar af voor een mooi verwilderd effect. Zo heeft u vast wel eens een hippe terrarium met een bijzondere plant gezien. Uiteraard kunt u onze medewerkers ook vragen om een schaal of plantenbak voor u te verzorgen. 

Cactus of vetplant kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Grote cactussen en vetplanten voor in huis

In ons plantenassortiment hebben wij ook een aantal grote cactussen en vetplanten. Deze grote, groene vrienden kunnen een echte blikvanger zijn in uw huis. Welke woonstijl u ook heeft, er is altijd wel een bijpassende plant te vinden. Een strak, wit dressoir combineert bijvoorbeeld prachtig met een sierlijke vetplant. Wat dacht u van een houten vloer met een terracotta bloempot en een grote opvallende cactus? Perfect om uw industrieel ogende interieur nog een stukje stoerder te maken. Mag het wat wereldser of houdt u van de bohemian stijl? Dan staat mixen and matchen voorop! Hoog en laag, breed en smal... De mogelijkheden met cactussen en vetplanten zijn eindeloos. Kom langs en ontdek het zelf.

Groene kamerplanten

Verzorging van cactussen en vetplanten

Het is belangrijk om tijdens de groeiperiode van de succulenten ze ook eens te verwennen met speciale cactusmest. Wordt uw vetplant of cactus écht te klein voor de plantenpot? Dan is het tijd om te verpotten. Dit doet u gemakkelijk door een bloempot te kopen met afvoergaten, met onderin een flinke laag van grind of hydrokorrels. Speciale cactusgrond is daarbij ook nog aan te raden. Hierbij nog wat verzorgingstips:

  • Vetplantjes zijn dol op een lichte standplaats, een plekje op een zonnig balkon is voor deze plantjes heerlijk vertoeven. 
  • Water? Daar zijn cactussen en vetplantjes minder gek op. In de wintermaanden hoeft u zelfs maar één keer in de vier weken water te geven. 
  • Zet vetplantjes ook niet met z'n allen in een te kleine pot bij elkaar. Dit belemmert hun groei enorm.

Bloeiende kamerplanten

Bekijk en koop cactussen en vetplanten bij Tuincentrum De Oude Tol

Kom langs bij ons tuincentrum in Wageningen voor een mooi aanbod cactussen en vetplanten of bekijk ons hele assortiment Kamerplanten. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Toon filters Verberg filters

Filter producten