• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Bruidsboeket

Bent u op zoek naar het perfecte bruidsboeket voor uw grote dag? Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen bent u aan het juiste adres! Wij bieden de meest mooie, persoonlijke, maar ook betaalbare trouwboeketten die volledig aansluiten bij uw wensen. Of u nu kiest voor een subtiel arrangement met witte rozen of een kleurrijk, nonchalant plukboeket, wij staan klaar om u verder te helpen. Daarnaast kunnen we u ook assisteren bij het creëren van andere bloemstukken, zoals versieringen voor de auto of het trouwfeest. Ontdek de mogelijkheden! Bel ons om te overleggen of kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Happy wedding day!

Openingstijden & contact
 

Trouwboeket bestellen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Het belang van een mooi trouwboeket

Het bruidsboeket speelt een centrale rol op uw trouwdag en vormt een belangrijk onderdeel van de totale look and feel van de mooiste dag van uw leven. Het is een prachtig accessoire dat uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Het juiste bruidsboeket kan de perfecte finishing touch toevoegen aan uw trouwjurk en een visueel statement maken tijdens de ceremonie en de fotoshoot. Daarom is het van essentieel belang om het bruidsboeket zorgvuldig samen te stellen, rekening houdend met uw voorkeuren en het thema van uw bruiloft. Bij de Oude Tol begrijpen we de waarde van een prachtig bruidsboeket en daarom hebben we een team van ervaren bloemisten die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van unieke en persoonlijke trouwboeketten. Onze bloemisten hebben een schat aan ervaring en expertise opgebouwd, waardoor ze in staat zijn om uw ideeën om te zetten in prachtige bloemstukken die aan al uw verwachtingen voldoen.

Boeketten

Klein bruidsboeket bestellen | Tuincentrum De Oude Tol

Een trouwboeket dat past bij uw stijl

We werken graag nauw met u samen om uw droombruidsboeket te realiseren. Tijdens een persoonlijk consult luisteren we aandachtig naar uw wensen en bespreken we uw voorkeuren op het gebied van bloemsoorten, kleuren, vormen en stijlen. Onze bloemisten kunnen u adviseren over de beste bloemen die passen bij uw gewenste look en feel. Ze kunnen u ook helpen bij het kiezen van bloemen die passen bij het seizoen, aangezien bepaalde bloemen misschien niet beschikbaar zijn op het moment van uw bruiloft. In dat geval kunnen we altijd samen kijken naar alternatieven die hetzelfde effect creëren.

Snijbloemen

Populaire bloemen voor in uw bruidsboeket

Er zijn verschillende populaire bloemen die vaak gebruikt worden in bruidsboeketten.

  • Rozen zijn tijdloos en elegant, waardoor ze een populaire keuze zijn voor bruidsboeketten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een betoverende geur.
  • Tulpen zijn prachtige bloemen die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren. Ze symboliseren perfecte liefde en worden vaak gebruikt in lentebruiloften.
  • Lelies zijn statige bloemen met een exotische uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geven een vleugje elegantie aan elk bruidsboeket.
  • Dahlia's zijn grote, kleurrijke bloemen die een opvallende toevoeging vormen aan zomerse bruidsboeketten. Ze zijn er in diverse kleuren en geven een weelderig en levendig effect.
  • Freesia's hebben een heerlijke geur en worden vaak gebruikt in bruidsboeketten vanwege hun delicaatheid en schoonheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, geel, roze en paars.
  • Anjers zijn klassieke bloemen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Ze staan bekend om hun geur en worden vaak gebruikt in traditionele bruidsboeketten.
  • Zonnebloemen: Zonnebloemen geven een vrolijke en zonnige uitstraling aan bruidsboeketten. Ze zijn perfect voor bruiloften met een rustiek of boho-thema.

We hebben een breed assortiment aan bloemen waaruit u kunt kiezen, zodat u het perfecte bruidsboeket kunt samenstellen dat aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Online boeket bestellen

De vorm van uw bruidsboeket

Naast de keuze voor bloemen kunt u ook nadenken over het ontwerp van het bruidsboeket. Wilt u een traditioneel gebonden boeket of geeft u de voorkeur aan een modernere, losse stijl? U kunt ook spelen met verschillende texturen en hoogtes in het boeket om een uniek en opvallend effect te creëren. Onze bloemisten kunnen u helpen bij het maken van deze keuzes en zullen u voorzien van advies op maat.

Ook fijn: we begrijpen dat een bruiloft veel kosten met zich meebrengt. Onze bloemisten kunnen daarom creatieve oplossingen bieden om uw bruidsboeket betaalbaar te houden zonder concessies te doen aan de kwaliteit en schoonheid.

Over ons

Trouwboeket bestellen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Bruidsboeket bestellen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Trouwboeket bestellen in Wageningen

Naast trouwboeketten kunnen we u ook helpen met andere bloemstukken voor uw bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan corsages, arrangementen voor op de eettafel(s) of prachtige bloemstukken om de auto te versieren of het gemeentehuis een feestelijke uitstraling te geven. Ons doel is om uw trouwdag tot in de kleinste details perfect te maken. Onze toegewijde bloemisten zullen met veel zorg en aandacht uw wensen omzetten in prachtige creaties die uw trouwdag onvergetelijk zullen maken. Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons tuincentrum, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren en helpen bij het vinden van het perfecte bruidsboeket voor uw speciale dag.

Neem contact met ons op