• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinplanten kopen bij Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Bent u op zoek naar mooie planten voor in uw tuin en woont u in de buurt van Wageningen, Ede, Bennekom, Veenendaal of Arnhem? Dan bent u bij Tuincentrum De Oude Tol zeker aan het juiste adres! Hier vindt u allerlei soorten prachtige tuinplanten, zodat er voor elke plantenliefhebber wat wils is. Of u nou op zoek bent naar éénjarige planten, bloeiende tuinplanten of zelfs bijzondere bomen en coniferen, bij Tuincentrum De Oude Tol vindt u in de tuinwinkel de allermooiste goedkope, grote en sterke buitenplanten. 

Plan uw route

Klik hieronder op uw regio en kom meer te weten over ons tuincentrum en onze tuinplanten bij u in de buurt:

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment tuinplanten in Wageningen

Bij Tuincentrum De Oude Tol geloven we dat uw tuin een oase van schoonheid moet zijn. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment tuinplanten samengesteld die geschikt zijn voor elke stijl en smaak. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, weelderige struiken, sierlijke bomen of sappige vetplanten, wij hebben het allemaal!

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Bij Tuincentrum De Oude Tol geloven we in kwaliteit boven alles. Onze tuinplanten zijn zorgvuldig geselecteerd van de beste kwekers om u alleen het beste te bieden. We zorgen ervoor dat onze planten gezond en sterk zijn, zodat ze in uw tuin kunnen floreren. Onze passie voor tuinieren motiveert ons om alleen de beste producten aan onze klanten aan te bieden.

 

Kom langs bij Tuincentrum De Oude Tol in Wageningen

Bezoek ons tuincentrum en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment tuinplanten, tuingereedschap en tuinaccessoires. Ons tuincentrum is gunstig gelegen in Wageningen en gemakkelijk bereikbaar. We verwelkomen u graag en helpen u uw droomtuin werkelijkheid te maken!

Plan uw route