• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Rouwboeket

Heeft u recentelijk een dierbare verloren? In zo'n moeilijke periode krijgt u veel te verwerken. Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen begrijpen we dit maar al te goed en daarom ontzorgen we u graag het mooiste en meest persoonlijke rouwboeket samen te stellen. We raden u aan om, voordat u ons tuincentrum bezoekt, even contact met ons op te nemen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er iemand beschikbaar is om u persoonlijk te begeleiden. We reserveren graag tijd voor u op een afgesproken dag, waarbij we samen uw wensen en de mogelijkheden voor het rouwboeket bespreken. Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom in ons tuincentrum.

Openingstijden & contact

Rouwboeket bestellen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Het belang van een rouwboeket

Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen begrijpen we dat het kiezen van een rouwboeket een emotionele en persoonlijke aangelegenheid is. Uw dierbare verdient immers alleen het allermooiste afscheid. Onze ervaren bloemschikkers hebben al jarenlange ervaring in het samenstellen van mooie rouwboeketten en rouwstukken die speciaal worden gemaakt voor iedere begrafenis of crematie. Met hun expertise en uw wensen streven zij er altijd naar om een prachtig bloemstuk te creëren als afscheid van uw dierbare. Voordat u langskomt, kunt u ook vooraf al enkele vragen hebben over planning, beschikbaarheid of andere zaken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en uw vragen aan ons voor te leggen. Ons team staat klaar om u te helpen en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Boeketten

Rouwarrangement bestellen | Tuincentrum De Oude Tol

Een persoonlijke touch

Bij de Oude Tol hebben we een uitgebreid assortiment aan bloemen en materialen waaruit u kunt kiezen voor het rouwboeket. We begrijpen dat u een boeket wilt dat recht doet aan de herinnering aan uw dierbare. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het rouwboeket geheel naar uw wensen aan te passen. Of u nu een bepaalde bloemsoort in gedachten heeft, een specifieke kleur wilt gebruiken of een bepaalde symboliek wilt verwerken, wij staan open voor al uw ideeën. Onze bloemschikkers zullen hun uiterste best doen om uw persoonlijke voorkeuren te verwerken in het rouwboeket.

Snijbloemen

Betaalbaar rouwwerk

Naast het traditionele rouwboeket bieden wij ook andere opties, zoals bijzondere rouwstukken of rouwkransen. Deze arrangementen kunnen op maat worden gemaakt volgens uw wensen en de stijl die u voor ogen heeft. Onze bloemschikkers zorgen ervoor dat elk rouwstuk met zorg en aandacht wordt samengesteld, met oog voor detail en vakmanschap. We begrijpen echter dat een uitvaart al genoeg kosten met zich meebrengt en dat u niet onnodig wilt worden belast met hoge rekeningen. Daarom hanteren wij eerlijke prijzen voor ons rouwwerk, zonder in te leveren op de kwaliteit. We geloven dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid, ongeacht het budget.

Online boeket bestellen

Het bezorgen van uw rouwboeket

Naast het samenstellen van het rouwboeket kunnen wij ook de bezorging regelen. We begrijpen dat u andere zaken aan uw hoofd heeft en daarom bieden wij u de mogelijkheid om het rouwboeket op de gewenste locatie te laten bezorgen. Of het nu gaat om een uitvaartcentrum, crematorium, kerk of ander adres, wij zorgen ervoor dat het rouwboeket op het juiste moment en op de juiste plaats wordt geleverd.

Tip! Het kan helpen om voor uw bezoek aan ons tuincentrum vast wat voorbeelden te verzamelen van rouwboeketten die u aanspreken. Dit kunnen bijvoorbeeld foto's zijn die u online heeft gevonden. Dit helpt ons om u nog beter van dienst te zijn.

Over ons

Rouwboeket bestellen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Rouwboeket bestellen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Rouwboeket bestellen in Wageningen

Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen, nabij Ede, Renkum, Bennekom en Zetten, bent u voor het meest mooie, persoonlijke en betaalbare rouwwerk aan het juiste adres. We begrijpen uw behoefte aan een passend afscheid en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Uiteraard zal ons assortiment bloemen om de zoveel tijd veranderen (vanwege de seizoenen), maar wij zorgen altijd voor een prachtig, passend alternatief. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, vragen, advies of het maken van een afspraak om langs te komen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen en u te begeleiden in deze moeilijke periode.

Neem contact met ons op