• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Plantenpotten

Bent u op zoek naar bloembakken, plantenbakken, bloempotten of andere potterie? Woont u in Nijmegen, Ede, Arnhem of ergens anders in de buurt van Wageningen? Dan bent u bij tuincentrum de Oude Tol van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij onze afdeling met allerlei soorten potten. Bij ons tuincentrum vindt u een uitgebreid assortiment met onder andere merken zoals Capi en Mica.

Verschillende soorten bloempotten en plantenbakken

In ons assortiment vindt u de mooiste plantenpotten voor zowel binnen als buiten. Zo hebben wij in ons assortiment bloempotten en plantenbakken van verschillende merken. De potten en bakken zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben wij standaard in ons assortiment plantenpotten van:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof
  • Rieten manden
  • Zink
Toon filters Verberg filters

Filter producten

1 - 3 van 3 producten

Plantenpotten

Het ligt er helemaal aan wat voor soort plant of bloem u in een pot of bak wilt. Mooie petunia's kunnen perfect in een kunststof bloempot voor buiten, maar een boeket met bloemen staat toch echt het mooist in een glazen vaas. Wij hebben in ons assortiment plantenpotten van onder andere Elho, Capi, Mica en Casa Vivante. Dit zijn vier merken met ieder hun eigen kwaliteiten, maar stuk voor stuk heel erg handig in gebruik. Wilt u graag advies over onze potterie afdeling? De medewerkers van ons tuincentrum in Wageningen staan voor u klaar en helpen u graag! 

Capi bloempotten kopen in Wageningen                       Elho kopen bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Potten voor binnen en buiten in Wageningen

Ook plantenpotten voor buiten vindt u in grote getalen bij ons in het tuincentrum de Oude Tol in Wageningen. Niet alle bloempotten en plantenbakken zijn geschikt voor buiten. Door hoge of juist lage temperaturen kunnen plantenbakken verkleuren, scheuren of de verf kan er vanaf bladderen. Koop daarom altijd een geschikte plantenbak voor buiten. Daarnaast is het ook belangrijk om bij de aanschaf van plantenbakken voor buiten rekening te houden met de afwatering. Binnen bepaalt u zelf hoeveel water een plant krijgt. Buiten heeft u daarentegen daar minder invloed op. Planten die teveel water krijgen, kunnen dood gaan en ziektes of schimmels oplopen. Dat willen we natuurlijk voorkomen. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u alles vertellen over de potten voor zowel binnen als buiten. 

Gratis oppot-service bij tuincentrum de Oude Tol

Wij geven u graag advies voor een mooie pot-plant combinatie. Heeft u een kamerplant en een mooie, bijpassende pot erbij uitgekozen? Dan bieden wij u gratis oppot-service aan waarbij we de plant alvast mooi voor u in de pot doen en wat aarde toevoegen. Zo gaat u gegarandeerd met een prachtig gevulde plantenpot naar huis!

Plantenpotten kopen in de buurt van Nijmegen

Kortom, woont u in Nijmegen, Ede, Arnhem of Wageningen en zoekt u mooie plantenpotten, vazen of schalen voor binnen en buiten? Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen en laat ons u helpen. Bekijk de openingstijden en dan zien we u graag bij tuincentrum de Oude Tol!

>> ELHO POTTERIE KOPEN