• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kamerplanten

Geef uw huis sfeer met kamerplanten! Dat groen een positief effect heeft, is inmiddels algemeen bekend - en niet alleen omdat het uw interieur opfleurt en gezelliger maakt. Ook u als plantenbaas kan de positieve voordelen van groen ervaren. Groen is namelijk gezond! Het is bewezen dat kamerplanten zorgen voor een ontspannen gevoel en een verhoogde creativiteit. Verwen uzelf dus met een aantal groene, bloeiende of luchtzuiverende kamerplanten en een mooie collectie cactussen en vetplanten. Ook kunt u kiezen voor een kant-en-klaar of gepersonaliseerd bloemstuk of arrangement. Er is voor ieder wat wils bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen. Kom dus gezellig langs en laat u verrassen door het brede aanbod! 

Kamerplanten bij tuincentrum De Oude Tol

Bij ons tuincentrum vindt u misschien wel het grootste aanbod kamerplanten in Wageningen, Nijmegen, Ede en Arnhem! Zoekt u een grote kamerplant, kleine vetplant, een kamerplant voor een zonnige Kamerplanten kopen in Wageningen | Tuincentrum de Oude Tolplek of kamerplant die tegen de kou kan? Kom eens langs en laat u verrassen door ons aanbod. Wij halen onze inspiratie overal vandaan en zoeken altijd de meest bijzondere, verrassende en exclusieve planten voor u uit bij de kweker. Zo haalt u altijd iets speciaals in huis.

Advies over kamerbeplanting

Niet iedere kamerplant zal overal in de woning goed gedijen. Sommige kamerplanten staan graag in de zon, waar andere weer liever in de schaduw staan. Ook met de temperatuur en luchtvochtigheid moet soms rekening worden gehouden bij het kopen van kamerplanten. Heeft u weinig kennis van planten, maar wilt u wel een sfeervolle en groene inrichting? Laat u dan adviseren door onze medewerkers en ga met een goed beplantingsadvies en een paar mooie kamerplanten naar huis. Ook voor bijpassende bloempotten bent u bij ons aan het goede adres. Vooral in de maanden januari en februari staan bij tuincentrum de Oude Tol helemaal in het teken van kamerplanten. 

Kamerplant kopen in Wageningen

U vindt bij ons een breed en gevarieerd aanbod binnenplanten die nét even anders zijn dan bij andere tuincentra. Voor een bijzondere kamerplant moet u dus zeker een bezoekje komen brengen. Liever een plant online bestellen? Bekijk de mogelijkheden! Voor elk interieur is er wel een passende kamerplant te vinden:

  • Grote plant: een grote en groene kamerplant brengt direct een groene sfeer naar binnen en u heeft in één klap een fijne blikvanger staan. Maak 'm onderdeel van het interieur door de plant een opvallend plekje te geven. Hij mag namelijk vanuit alle hoeken worden bekeken. Denk bijvoorbeeld eens aan een Ficus, Monstera of Alocasia.
  • Luchtzuiverende plant: ook voor het kopen van een (thuis)kantoorplant kunt u bij ons terecht. Populaire planten voor op de werkplek zijn voornamelijk de luchtzuiverende kamerplanten, zoals de Lepelplant, Varen of Calathea. Deze planten hebben namelijk een luchtzuiverende en gezonde werking. Het is bewezen dat u er productiever en creatiever van wordt. 
  • Kleine plant: naast ons assortiment grote en groene planten kunt u bij de Oude Tol terecht voor kleine kamerplanten. Denk bijvoorbeeld aan leuke mini cactussen of vetplantjes - ideaal voor de vensterbank! Groepeer een aantal kleinere kamerplanten voor een speels effect. 
  • Bloeiende plant: een vrolijke noot is altijd welkom in huis, zeker nu we met z'n allen zoveel tijd thuis doorbrengen. Breng kleur aan met bloeiende kamerplanten als de Hortensia, Bromelia of Orchidee. Zet ze in een kleurrijke pot voor een extra vrolijk geheel.

Wissel af qua kleur of bladgrootte. Zo krijgen de planten extra volume en een nonchalant effect. Mix and match erop los! Heeft u vragen over een kamerplant of wilt u advies over hoe u uw woning van groen kunt voorzien? Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen, bel 0317 - 41 08 35 of mail naar [email protected].