• Service en kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Aantal m2 = 7.000m2
 • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen in Wageningen | Tuincentrum de Oude TolEen kunstkerstboom is ideaal als u kleine kinderen of huisdieren heeft, of gewoonweg van gemak houdt! Een kleine kunstkerstboom, grote kunstkerstboom, een kunstkerstboom met verlichting of een kunstkerstboom met nepsneeuw? Er is genoeg keus in ons gezellige tuincentrum in Wageningen. 

Kom langs!Voordelen van de kunstkerstboom 

Tot een paar jaar geleden konden kunstkerstbomen er nog vrij nep uitzien: ze waren nét iets te groen en straalden één en al plastic uit. Inmiddels is er veel veranderd! Omdat er vernieuwde materialen worden gebruikt bij het maken van kunstkerstbomen zijn ze tegenwoordig niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden. Dat is natuurlijk ideaal als u geen zin heeft in de uitgevallen dennennaalden van een echte kerstboom. Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen hebben wij de kunstkerstbomen mooi voor u gepresenteerd. Kunstkerstbomen worden steeds populairder en hebben veel voordelen. We hebben enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • Kunstkerstbomen zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten. Een kerstboom met glitters, sneeuweffect, lampjes in de kleuren goud, wit of zelfs zwart? Het bestaat!
 • Het opzetten, optuigen en in model brengen van een kunstkerstboom gaat vrij gemakkelijk en snel.
 • Bij een kunstkerstboom heeft u geen last van naalduitval.
 • De kunstkerstboom is ideaal voor mensen met een allergie. 
 • Het is een duurzame aankoop: één keer investeren is een levenslang plezier!

Kerstversiering

Kunstkerstboom kopen in Wageningen | Tuincentrum de Oude Tol

Kunstkerstbomen van Black Box

Onze kerstbomen zijn scherp geprijsd zodat u optimaal geniet van kwaliteit én een mooie prijs. Een bekend merk als het gaat om kunstkerstbomen is Black Box. Zij hebben in hun collectie veel verschillende maten en kleuren kunstkerstbomen. Er zijn zelfs kunstkerstbomen met verlichting. Zo hoeft u dus geen kerstverlichting voor in de boom aan te schaffen. De kunstkerstbomen van Black Box bieden de volgende voordelen:

 • 10 jaar garantie op de kunstkerstboom
 • 3 jaar garantie op de verlichting
 • Natuurlijke afwerking, dus niet van echt te onderscheiden
 • Voldoet aan de strenge eisen van de Europese wetgeving (Brandvertragend)
 • Geleverd met een stevige, metalen voet, in een stevige opbergdoos

Kom langs en ontdek deze en meer van onze kunstkerstbomen én echte kerstbomen. We hebben ze in allerlei soorten en maten!

Kerstbomen

De mooiste kunstkerstboom kopen in Wageningen

Heeft u een klein hoekje dat u rond de kerstperiode graag op wilt fleuren? Ook voor smalle en kleine kunstkerstbomen bent u bij ons tuincentrum aan het juiste adres. Kunstkerstbomen zijn er tegenwoordig in allerlei maten. Bent u de trotse huisgenoot van een gezellige viervoeter of een (paar) kind(eren)? Dan kan het slim zijn om de kunstkerstboom te voorzien van kunststof kerstballen. U bent dan verzekerd van een kerstboom waar niks mee kan gebeuren. Lekker onderhoudsproof!

Tip! Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een kunstkerstboom met verlichting:

 1. Gemakkelijk op te zetten: kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting zijn doorgaans eenvoudig op te zetten. U hoeft geen tijd te besteden aan het aanbrengen van lichtslingers of het ontwarren van kerstverlichting.
 2. Tijdbesparend: het toevoegen van verlichting aan een kerstboom kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u met in de knoop geraakte snoeren te maken krijgt. Een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting bespaart u deze moeite en tijd.
 3. Veiligheid: de verlichting in kunstkerstbomen is meestal goed bevestigd en voldoet aan veiligheidsnormen, wat het risico op brandgevaar vermindert in vergelijking met sommige oudere sets kerstverlichting.
 4. Energiezuinig: Moderne kunstkerstbomen met LED-verlichting zijn over het algemeen energiezuinig, wat kan resulteren in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Kerstverlichting

Bezoek onze kerstshow!

Kortom, een kunstkerstboom is allang niet meer 'minder' dan een echte kerstboom. Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen even mooi en vol als echte kerstbomen. Twijfelt u nog tussen een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum in Wageningen. Ook voor kerstversiering en kerstverlichting hoeft u niet verder te zoeken. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum. Voor meer informatie over ons assortiment kunstkerstbomen kunt u ons ook altijd bellen via telefoonnummer 0317-410835. Graag tot ziens bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen!

Kunstkerstboom kopen | Tuincentrum de Oude Tol