• Service en kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Aantal m2 = 7.000m2
 • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstverlichting

Kerstverlichting kopen in Wageningen | Tuincentrum de Oude Tol

Verlichting is naast praktisch ook enorm sfeervol. Die fonkelende lichtjes helpen u immers de donkere dagen door. Bij het creëren van uw ultieme kerstparadijs mag een flinke dosis sfeervolle kerstverlichting dan ook niet ontbreken. Een kerstboom zonder verlichting is immers maar gewoon een boom. Met verlichting zorgt u tijdens de feestdagen voor een fijne kerstsfeer in en rondom het huis. Wij bij tuincentrum de Oude Tol hebben een enorm breed assortiment aan kerstverlichting, zoals LED kerstverlichting, kerstverlichting op batterij, gekleurde kerstverlichting en klassieke kerstverlichting. Komt u snel ons assortiment ontdekken?

Kom langs!


 

Kerstverlichting kopen nabij Arnhem

De dagen worden kouder en korter, en dus brengen we het liefst zoveel mogelijk tijd binnenshuis door. Dan wilt u uw woning toch zo mooi mogelijk aankleden? Breng warmte en licht naar binnen en start snel met het versieren van uw huis. Hoe eerder deze in de kerstsfeer is, hoe langer u van al dat moois kunt genieten. Met mooie kerstverlichting maakt u uw huis en tuin in de gure herfst- en wintermaanden alvast klaar voor de knusse feestdagen. De keuze is reuze! Wilt u uw ramen voorzien van een lichtslinger, bent u dol op lichtfiguren of gaat u voor subtiele kerstboomlampjes met zuinig LED licht? Bij de Oude Tol in Wageningen is het allemaal verkrijgbaar. 

Kerstartikelen kopen in Wageningen | Tuincentrum de Oude Tol

Overal een lichtpuntje!

Niet alleen uw kerstboom kan wat schittering gebruiken: breng ook in de rest van het huis passende kerstverlichting aan. Naast lichtsnoeren hebben we ook prachtige lichtfiguren om op de hangen of neer te zetten. Een lichtgevende kerstster op tafel, een lichtsnoer om de trapspijlen of snoerverlichting onder een stolp... Wees dit jaar creatief met verlichting!

Trend: LED-kaarsen! Deze innovatieve kaarsen imiteren op realistische wijze het zachte, warme gloeien van traditionele kaarsen, maar zonder het risico van open vuur en druipend kaarsvet. Ze zijn milieuvriendelijk, herbruikbaar en veilig!

Welke verlichting kiest u?

Laat uw huis en tuin stralen met de mooiste kerstverlichting! Voordat u een bezoek aan ons tuincentrum brengt, is het goed om na te gaan wat voor soort verlichting u dit jaar wilt gebruiken. Zet u alleen de kerstboom in de spotlight of wilt u ook buiten met de nodige lichtgevende kerstdecoratie aan de bak? Niet alle soorten kerstverlichting zijn voor buitengebruik geschikt. Speciale buitenverlichting is namelijk waterdicht en werkt in sommige gevallen op batterijen. Bovendien is binnenverlichting al gauw te onopvallend voor buiten. Buiten mag het knallen met grotere lampjes, zoals lichtbomen, lichtfiguren, ijspegelverlichting en lichtsnoeren. Geef de kozijnen een opkikker of maak van de bomen een waar feest om naar te kijken.

Kerstboomverlichting 

De kerstboom is het middelpunt van uw huis en dus mag deze er zeker uitspringen qua verlichting. Er is ook op dit gebied veel te kiezen: ga voor bewegend licht, mag het kleurrijk of wilt u liever subtiel warmwit licht? Kies voor clusterverlichting wanneer u een grote boom heeft waar flink veel licht vanaf mag schijnen. Zoals de naam doet vermoeden zijn de lampjes van clusterverlichting gegroepeerd en dus extra fonkelend. Ga in ieder geval voor LED: 

 • energiezuinig
 • geeft prachtig licht af
 • veilig
 • jarenlang plezier
 • geschikt voor binnen en buiten

Kom langs voor ons complete aanbod!

Kerstbomen

Kerstverlichting ophangen in de kerstboom

Versier uw kerstboom hoe u dat wilt! Vindt u het echter wat lastig om de volgorde te bepalen of om een goede tactiek te hebben voor het inhangen van kerstlampjes? Wij hebben een aantal tips voor het versieren van uw kerstboom op een rijtje gezet:

 1. Kies een mooie kerstboom of haal de kunstkerstboom uit de opslag. Zet 'm in een kerstboomstandaard, pot of mand op de plek waar u 'm wilt laten shinen. Heeft u verlichting met een stekker? Zorg dan dat er een stopcontact in de buurt zit.
 2. Het versieren van een boom start met de verlichting. Check eerst of de lampjes het nog doen voordat u ze in de boom hangt.
 3. Start bovenin en werk rondom naar beneden. Voor een leuk effect stopt u sommige lampjes iets dieper in de boom.
 4. Benieuwd naar de verdeling? Knijp met uw ogen en kijk door uw wimperharen naar de boom om te zien of er nog 'donkere gaten' zitten.
 5. Ga dan door met de slingers, kralen en guirlandes. Heeft u nog overige kerstversiering die u graag in de kerstboom wilt ophangen? Dan is het nu tijd om kerstdecoratie zoals strikken, bloemen en vlinders op te hangen. 
 6. Nu is het tijd om alle (breekbare) kerstballen en kersthangers in de boom te hangen! Hierbij geven wij de tip om van boven naar beneden te werken en grote ornamenten bovenin de kerstboom te hangen. Verdeel ze speels voor een nonchalant effect.

Kunstkerstbomen

Kerstdecoratie kopen | Tuincentrum de Oude Tol

Een schitterende kerst

Het kan ons niet gauw genoeg kerst zijn! Wij staan klaar om samen met u het huis en de tuin van een goede portie kerst te voorzien. Kerstverlichting mag uiteraard niet ontbreken. Ons assortiment is groot, bijzonder en veelzijdig. Wij hebben unieke items die uw kerst interieur tot een waar spektakel maken: van kekke kerstdecoratie tot fonkelende verlichting en van bijzondere kunstkerstbomen tot schitterende slingers. Hoe sneller u de kerstsfeer in huis haalt, hoe langer u ervan kunt genieten - én u heeft nu nog eerste keus! Onze medewerkers staan voor u klaar! Zien we u snel bij in Wageningen bij de Oude Tol?