• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstmis 2023

U zit in uw warme kersttrui met een glühwein in de hand, op de achtergrond hoort u Mariah Carey's populairste nummer en u ruikt de geur van dennennaalden. Het interieur voelt als een warm bad en om u heen ziet u fonkelende lichtjes... Ho ho ho, begint het al te kriebelen? Wie is er immers niet gek op de warme, gezellige en sfeervolle aanloop naar kerst? Dit jaar bent u de kerstster en mag u meer dan ooit uitpakken. Dat heeft u immers verdiend! Maak van het huis en tuin dan ook de meeste gezellige plek met alles wat we u deze kerst te bieden hebben...

It's all about Christmas

Woont u in de buurt van Ede, Nijmegen, Arnhem en bent u op zoek naar de mooiste kerstbomen, kerstverlichting en kerstdecoratie? Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen bent u aan het juiste adres voor allerhande kerstartikelen! Onze kerstshow is ieder jaar tot eind december geopend. U bent van harte uitgenodigd om een flinke dosis kerstinspiratie op te komen doen. Ontdek de kersttrends van 2023 en bewonder alle prachtige kerstitems. Zorgt u wel voor een lege kofferbak? Die is immers gauw gevuld met al het moois dat wij verkopen... Komt u fijn winkelen bij de Oude Tol? Tot gauw!

Ho ho ho

Kunt u ook niet wachten tot kerstavond? Kerstmis staat gelijk aan lekker eten, fijne cadeaus, uw liefste geliefden en een sfeervol aangekleed huis. Weet u al hoe u dit seizoen de kerstsfeer in huis en tuin brengt? Onze kerstshow 2023 is klaar voor uw bezoek! In de aanloop naar kerst toveren wij ons tuincentrum weer om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt op onze kerstshow genieten van de gezelligheid en op een inspirerende, maar ook verantwoorde inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin.

Kerstartikelen 2023 | Tuincentrum de Oude Tol

Hoeveel dagen tot kerst?

Het kan ons niet gauw genoeg kerst zijn! Wij staan klaar om samen met u het huis van een goede portie kerst te voorzien. Ons assortiment is groot, bijzonder en veelzijdig. Wij hebben unieke items die uw kerst interieur tot een waar spektakel maken: van kekke kerstdecoratie tot fonkelende verlichting en van bijzondere bomen tot schitterende slingers. Hoe sneller u de kerstsfeer in huis haalt, hoe langer u er van kunt genieten - én u heeft nu nog eerste keus! Onze medewerkers staan voor u klaar! Zien we u snel bij de Oude Tol?

Kerstartikelen 2023 | Tuincentrum de Oude Tol

Kersttrends 2023

Gaat u dit jaar voor subtiel of voor over the top? Hoe u uw woonkamer ook aankleedt, met kerst kunt u geen fouten begaan. Wel zijn er elk jaar een aantal trends op het gebied van kerst te ontdekken. Zo zien we dit jaar veel glimmertjes en spat het goud ervan af. Naast de traditionele kersttinten blijven ook witte tinten in combinatie met houten elementen bijzonder populair. Benieuwd naar de trends van kerst 2023? We hebben ze op een rijtje gezet!

  • Wild, stoer, maar ook luxe | U heeft ze vast al vaker in het modebeeld en de interieurbladen gezien: panter-, tijger- en zebraprints zijn hot! De combinatie van hippe dierenprints en warme bruintinten zorgt voor een spannend en sfeervol geheel. Voeg daar een gouden glimmertje aan toe en u heeft direct een warme uitstraling. 
  • Een witte kerst |  Zou het dit jaar gaan gebeuren? Of er nu sneeuw valt of niet, met deze trend voelt het altijd alsof u op de noordpool zit. U ziet veel hout in combinatie met warm wit. Voeg hier voor een stoer geheel een petrolblauw of een saliegroen aan toe. Let it snow...
  • Landelijk romantisch | Met kerst denkt u waarschijnlijk niet gauw aan een bos bloemen, maar aangezien ook dit jaar toch al anders dan anders is, mag de kerstboom van piek tot teen gevuld worden met zoete, romantische en pastelkleurige bloemen. Vergrijsde tinten en groene accenten voeren de boventoon. Deze natuurlijke trend is perfect voor de romantische mensen onder ons.
  • Traditionele kerst | Uiteraard mag de traditionele kerst niet ontbreken in het rijtje. Groen, rood en wit voeren de boventoon. U ziet rendieren, kerstmannen en notenkrakers. Dit jaar wordt deze trend in een glimmend jasje gestoken voor een extra luxe effect. Zilver maakt zelfs een kleine comeback!