• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Arnhem

Ons tuincentrum nabij Arnhem is de groenspecialist van de regio. Wij staan garant voor mooie planten voor binnen én buiten, fraaie plantenpotten, handig tuingereedschap en sfeervolle woonaccessoires. Daarnaast zorgen we altijd dat er aantrekkelijke aanbiedingen zijn waar je van kan profiteren. Onze persoonlijke service en unieke assortiment maken tuincentrum De Oude Tol in de buurt van Arnhem “net even anders”.

Aan de slag in je tuin met bollen, zaden en tuingereedschap

Van een tuincentrum in Arnhem verwacht je niet alleen bloemen en planten, maar ook het juiste gereedschap om mee aan de slag te gaan. Verschillende soorten tuingereedschap die je aan zult treffen:

  • handgereedschap: hark bladeren en gras bij elkaar, snoei je rozenstruik of buxus en verwijder onkruid uit alle hoeken en kieren met ons praktische handgereedschap;
  • elektrisch gereedschap: zaag taaie takken door de midden, onderhoud je gazon en houd je heg in vorm met behulp van ons elektrische tuingereedschap;
  • laarzen en klompen: met de juiste schoenen kan jij zelfs tijdens een regenbuitje verder gaan met je tuinwerkzaamheden. Van ouderwetse houten klompen tot rubberen laarzen: ons tuincentrum vlakbij Arnhem heeft het allemaal.

Als je eenmaal het juiste tuingereedschap bij elkaar hebt verzameld, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. De Oude Tol nabij Arnhem en Ede heeft zowel voorjaarsbollen als zomerbollen in het assortiment zitten, zodat jouw tuin het hele jaar door in bloei staat!

Gezellige workshops en lekker lunchen in Arnhem

Ons tuincentrum in Arnhem is zoveel meer dan onze tuin- en woonartikelen alleen. Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel, geniet je van een compleet dagje uit. Laat je inspireren door de stijlvol ingerichte zalen en rust tussendoor even uit in ons restaurant ‘Smakelijk’. Hier nodigen we je van harte uit voor een goede kop koffie of thee en een gebakje. Het is uiteraard ook mogelijk om hier lekker te lunchen. Als je genoeg stil hebt gezeten, kan je een leuke workshop volgen. Zo leerden we je eerder al hoe vogelspotten precies in zijn werk gaat en hoe je een mooie adventskrans in elkaar zet. Door een ruim assortiment te combineren met interactieve workshops hopen we je een inspirerende dag te bezorgen!

Tuincentrum de Oude Tol nabij Arnhem

Handige tuintips in onze nieuwsbrief

Ook na je bezoek aan ons tuincentrum nabij Arnhem willen we je graag blijven inspireren met handige tuintips, het laatste nieuws over ons aanbod en leuke aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles dat zich in en rondom ons tuincentrum afspeelt.  

Bezoek tuincentrum De Oude Tol nabij Arnhem!

We verwelkomen je graag in ons tuincentrum nabij Arnhem! Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs en schiet een van onze medewerkers aan.