• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Arnhem

Tuincentrum De Oude Tol gelegen ten westen van Arnhem en is de groenspecialist van de regio. Wij staan garant voor mooie planten in alle soorten en maten, geweldige aanbiedingen en handige tuintips. Naast ons ruime assortiment van: tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap, potterie en andere tuinbenodigdheden organiseren wij leuke en gezellige workshops. Tuincentrum De Oude Tol is “Net even anders”.

Ben je op zoek naar een tuincentrum nabij Arnhem?

Ben je woonachtig in Arnhem en op zoek naar een tuincentrum met kwalitatief goede producten, vakkundig personeel voor goede adviezen, leuke inspiratie en gezelligheid? Kortom op zoek naar alles voor uw tuin en dier? Bij ons tuincentrum in Wageningen ben je aan het juiste adres. We helpen je graag verder als je op zoek bent naar beplanting voor je tuin of interieur, of als je bijvoorbeeld je huisdier wil verwennen. Onze enthousiaste medewerkers organiseren leuke workshops en ook helpen we je graag verder als je een vraag hebt voor bijvoorbeeld de aanleg van een gazon.

Tuincentrum de Oude Tol nabij Arnhem

Nieuwsbrief over huis & tuin, handige tuintips, en meer... 

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, workshops of andere gezellige activiteiten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, raadpleeg ons nieuwsoverzicht  voor het laatste nieuws en een overzicht van de laatste activiteiten. We bieden op onze website ook een overzicht van handige tuintips en hebben we iedere dag de “Tip van de dag” op onze homepage voor je gepresenteerd.

Bezoek tuincentrum De Oude Tol nabij Arnhem!

Graag tot ziens op ons tuincentrum nabij Arnhem! Voor meer informatie bekijk onze contactgegevens, openingstijden, eventuele vacatures en meer.