• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Ede

Gelegen ten zuide van Ede ligt Tuincentrum De Oude Tol. Dit tuincentrum nabij Ede heeft een groot assortiment aan tuinproducten. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod aan tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap, potterie en andere tuinbenodigdheden, Regelmatig organiseren wij leuke en gezellige groenworkshops. Tuincentrum De Oude Tol is “Net even anders”.

Het tuincentrum nabij Ede

Ben je woonachtig in Ede en ben je op zoek naar een tuincentrum met kwalitatief goede producten, vakkundig personeel voor goede adviezen, leuke inspiratie en gezelligheid? Bij ons tuincentrum in Wageningen ben je aan het juiste adres. We helpen je graag verder als op zoek bent naar beplanting voor je tuin of interieur, of als je bijvoorbeeld je huisdier wil verwennen. Onze enthousiaste medewerkers organiseren leuke workshops en ook helpen we je graag verder als je een vraag hebt voor bijvoorbeeld de aanleg van een gazon.

Workshops, aanbiedingen, tuintips en meer... 

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, workshops of andere gezellige activiteiten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, raadpleeg ons nieuwsoverzicht voor het laatste nieuws en een overzicht van de laatste activiteiten. We bieden op onze website ook een overzicht van handige tuintips en hebben we iedere dag de “Tip van de dag” op onze homepage voor je gepresenteerd.

Tuincentrum De Oude Tol bij Ede

Bezoek ons tuincentrum bij Ede!

Op de website vind je onze contactgegevens, openingstijden, eventuele vacatures en meer. Bekijk en bestel tuinartikelen direct online of bezoek ons tuincentrum bij Ede voor meer advies en inspiratie. Graag tot ziens bij ons tuincentrum nabij Ede!