• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Ede

Gelegen ten zuide van Ede ligt Tuincentrum De Oude Tol. Dit tuincentrum nabij Ede heeft een groot assortiment aan tuinproducten. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod aan tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap, potterie en andere tuinbenodigdheden, Regelmatig organiseren wij leuke en gezellige groenworkshops. Tuincentrum De Oude Tol is “Net even anders”.

Het tuincentrum nabij Ede

Bent u woonachtig in Ede en bent op zoek naar een tuincentrum met kwalitatief goede producten, vakkundig personeel voor goede adviezen, leuke inspiratie en gezelligheid? Bij ons tuincentrum in Wageningen bent u aan het juiste adres. We helpen u graag verder als op zoek bent naar beplanting voor uw tuin of interieur, of als u bijvoorbeeld uw huisdier wilt verwennen. Onze enthousiaste medewerkers organiseren leuke workshops en ook helpen we u graag verder als u een vraag heeft voor bijvoorbeeld de aanleg van een gazon.

Workshops, aanbiedingen, tuintips en meer... 

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, workshops of andere gezellige activiteiten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, raadpleeg ons nieuwsoverzicht  voor het laatste nieuws en een overzicht van de laatste activiteiten. We bieden op onze website ook een overzicht van handige tuintips en hebben we iedere dag de “Tip van de dag” op onze homepage voor u gepresenteerd.

Tuincentrum De Oude Tol bij Ede

Bezoek ons tuincentrum bij Ede!

Op de website vindt u onze contactgegevens, openingstijden, eventuele vacatures en meer. Bekijk en bestel tuinartikelen direct online of bezoek ons tuincentrum bij Ede voor meer advies en inspiratie. Graag tot ziens bij ons tuincentrum nabij Ede!