• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Ede

Als tuincentrum nabij Ede is De Oude Tol van alle markten thuis: je vindt onder andere tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap en potterie in het assortiment. Bovendien organiseren we regelmatig leuke en gezellige groenworkshops, waar je bijvoorbeeld leert hoe je een deurkrans of deurslinger maakt. De combinatie van een breed assortiment met activiteiten en een restaurant waar je smakelijk kan eten maken tuincentrum De Oude Tol “net even anders”.

Compleet dagje uit in Ede

In ons tuincentrum in Ede beleef je een compleet dagje uit met het gezin. Ons brede assortiment maakt dat er voor iedereen iets leuks te beleven valt. Neem je kinderen mee naar de dierenafdeling, waar je nieuw voer en leuke speeltjes koopt voor jullie huisdieren. Breng ook zeker een bezoekje aan onze woonafdeling, waar je sfeervolle kussens, kaarsen en lampen vindt om het huis gezellig te maken. En natuurlijk vind je op onze plantenafdeling allerlei soorten buitenplanten die jouw tuin in een kleurrijk paradijs veranderen:

  • vaste planten;
  • eenjarige planten;
  • bloembollen en zaden;
  • heesters;
  • bomen en coniferen.

Om je dagje in ons tuincentrum nabij Ede helemaal compleet te maken, maak je even een tussenstop bij ons restaurant ‘Smakelijk’, waar je geniet van een heerlijke lunch of lekker stukje taart.

Prachtig interieur in Ede met planten en woonaccessoires

Ben je net verhuisd of kan je interieur in Ede wel een opknapbeurt gebruiken? Ons tuincentrum in Wageningen heeft veel woonaccessoires en kamerplanten in huis die je woning een persoonlijk tintje geven. Met cactussen en vetplanten kan het eigenlijk nooit fout gaan: deze planten houden van zon en hebben weinig water nodig om te overleven. Ben je toch op zoek naar iets anders? Onze bloeiende kamerplanten brengen het zonnetje in huis. Met een neutrale, bijpassende plantenpot is het plaatje helemaal compleet. Een rieten mand sluit aan bij een romantisch interieur, terwijl een glazen pot niet weg te denken is uit een moderne woning.

Workshops, aanbiedingen, tuintips en meer... 

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, workshops of andere gezellige activiteiten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd het laatste nieuws in je mailbox te zien verschijnen. Raadpleeg ook regelmatig het nieuwsoverzicht, waar je het laatste nieuws vindt en een overzicht van de laatste activiteiten in ons tuincentrum nabij Ede. We bieden op onze website ook een overzicht van handige tuintips en presenteren iedere dag de “Tip van de dag” op onze homepage.

Tuincentrum De Oude Tol bij Ede

Professioneel advies in ons tuincentrum in Ede

Vlakbij Ede hebben we 7.000 m2 aan tuin- en woonartikelen voor je uitgestald. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vraag gerust om advies wanneer je ergens niet uitkomt. Ons ervaren personeel helpt je graag bij het uitzoeken van de plant, dierenvoeding of het tuingereedschap waarnaar je op zoek bent. Kom snel langs bij ons tuincentrum nabij Ede en laat je inspireren!