• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Tuincentrum Nijmegen

Tuincentrum De Oude Tol gelegen vlakbij Nijmegen, staat garant voor mooie planten in alle soorten en maten, super aanbiedingen en handige tuintips. Naast ons ruime assortiment van: tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap, potterie en andere tuinbenodigdheden organiseren we leuke en gezellige workshops. Tuincentrum De Oude Tol is “Net even anders”.

Zoekt u een tuincentrum nabij Nijmegen?

Bent u woonachtig in Nijmegen en bent op zoek naar een tuincentrum met kwalitatief goede producten, vakkundig personeel voor goede adviezen, leuke inspiratie en gezelligheid? Bij ons tuincentrum in Wageningen bent u aan het juiste adres. We helpen u graag verder als op zoek bent naar beplanting voor uw tuin of interieur, of als u bijvoorbeeld uw huisdier wilt verwennen. Onze enthousiaste medewerkers organiseren leuke workshops en ook helpen we u graag verder als u een vraag heeft voor bijvoorbeeld de aanleg van een gazon.

Tuincentrum bij Nijmegen

Nieuwsbrief, tuintips, aanbiedingen en meer.. 

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, workshops of andere gezellige activiteiten? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, raadpleeg ons nieuwsoverzicht  voor het laatste nieuws en een overzicht van de laatste activiteiten. We bieden op onze website ook een overzicht van handige tuintips en hebben we iedere dag de “Tip van de dag” op onze homepage voor u gepresenteerd.

Bezoek ons tuincentrum in Nijmegen! 

Graag tot ziens op ons tuincentrum nabij Nijmegen! Klik hier voor een compleet overzicht van onze contactgegevens, openingstijden, eventuele vacatures en meer.