• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Nijmegen

Ons tuincentrum vlakbij Nijmegen staat altijd garant voor mooie planten in alle soorten en maten, superaanbiedingen en handige tuintips. Naast ons ruime assortiment van Tuincentrum bij Nijmegentuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap, potterie en andere tuinbenodigdheden organiseren we leuke en gezellige workshops. Tuincentrum De Oude Tol is “net even anders”.

Planten voor binnen én buiten

Of je nu op zoek bent naar een grote kamerplant als pronkstuk in je woonkamer of nieuwe bloembollen en zaden zoekt om in je tuin te planten, ons tuincentrum in Nijmegen heeft het allemaal! Wist je trouwens dat sommige planten zowel binnen als buiten kunnen staan? Hier een aantal van deze multifunctionele planten:

  • begonia: wanneer deze plant in bloei staat, vult de begonia jouw huis of tuin met bonte kleuren. Met ruim 1.800 verschillende soorten, vind je gegarandeerd een soort die bij jouw huis- of tuininrichting past. Zet begonia’s niet in direct zonlicht, maar in de halfschaduw;
  • yucca: de yucca is een populaire kamerplant, maar doet het ook goed in rustieke en mediterrane tuinen. Geef de plant niet te veel water en zet hem op een zonnig plekje;
  • bananenplant: de tropische bananenplant houdt veel van zon, maar wil wel voldoende water krijgen. Regent het weinig? Geef de plant dan wat extra water;
  • varen: de varen is een prachtige hangplant voor binnen, maar is ook buiten een echte eyecatcher. Geef varens een plekje in de halfschaduw en zorg ervoor dat hij voldoende water krijgt.

Compleet uitgerust tuincentrum nabij Nijmegen

Ben je woonachtig in Nijmegen en op zoek naar een tuincentrum met kwalitatief goede producten, vakkundig personeel voor goede adviezen, leuke inspiratie en gezelligheid? In ons tuincentrum nabij Nijmegen vind je alles wat je nodig hebt. Van beplanting voor tuin of interieur tot snacks en speeltjes om je huisdier mee te verwennen: bij De Oude Tol besteden we overal evenveel aandacht aan. Je huisdier is voor ons namelijk net zo belangrijk als het interieur van je huis of de inrichting van je tuin. Onze enthousiaste medewerkers organiseren bovendien regelmatig leuke workshops en helpen je graag verder als je een vraag hebt, bijvoorbeeld over de aanleg van een gazon.  

Nieuwsbrief, tuintips, aanbiedingen en meer

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, workshops of andere gezellige activiteiten?

  • schrijf je in voor onze nieuwsbrief;
  • raadpleeg ons nieuwsoverzicht voor het laatste nieuws en een overzicht van de laatste activiteiten;
  • bekijk het overzicht van handige tuintips op onze website om zelf in je tuin aan de slag te kunnen.

Bezoek ons tuincentrum in Nijmegen! 

Ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen beslaat 7.000 m2 aan planten, tuingereedschap, dierenbenodigdheden en woonaccessoires. Wij verwelkomen je graag in Wageningen. Raadpleeg ons assortiment nog eens online en kom het daarna met eigen ogen bekijken!