• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinplanten Veenendaal

Tuinplanten kopen VeenendaalTuincentrum De Oude Tol nabij Veenendaal biedt een zeer groot aanbod aan tuinplanten. Het kopen van tuinplanten is vaak een hele uitdaging en het is moeilijk de juiste keuze te maken. Wij hebben ons assortiment zo overzichtelijk mogelijk ingedeeld, zodat je op een gemakkelijke manier de juiste vaste planten kunt vinden. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de zon staan.

Advies nodig over de geschikte grondsoort voor jouw tuinplanten?

Ook de grondsoort speelt een rol in het kiezen van de juiste tuinplant. Ben je woonachtig in Veenendaal en wil je meer weten over de geschikte grondsoort voor een bepaalde tuinplant? Ons nabij gelegen tuincentrum is de ideale plek om al je vragen te stellen aan onze deskundige medewerkers. Loop vooraf je tuin eens langs en let op zaken als de hoeveelheid zon, schaduw en wind.

Breed assortiment tuinplanten 

Voor een overzicht van de groepen tuinplanten die we aanbieden kun je op onze assortimentspagina terecht. Per segment hebben we een korte introductie, zodat je alvast wat informatie kunt inwinnen. De tuinplanten in ons tuincentrum nabij Veenendaal zijn voorzien met een plantenetiket voor handige informatie.

Bij ons vind je de volgende groepen tuinplanten:

Bekijk onze plantengids met meer dan 8000 tuinplanten!

Vind je het leuk om zelf jouw eigen border samen te stellen? Op deze website vind je een complete plantengids met meer dan 8200 tuinplanten. Door te zoeken op de verschillende filters kun je op deze manier een aantal planten uitkiezen en op jouw wensenlijstje zetten. Niet al deze planten zijn te koop in ons tuincentrum, maar met je wensenlijst of gemaakte keuzes kunnen we je een goed en passend advies geven.

Bekijk de plantengids met meer dan 8200 tuinplanten op onze website.

Bezoek Tuincentrum de Oude Tol nabij Veenendaal!

Voor de mooiste tuinplanten in Veenendaal kom je naar Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen: "Net even anders". 

Ga direct naar de webshop!

Bezoek de webshop