• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Tuinplanten Veenendaal

Tuinplanten kopen VeenendaalTuincentrum De Oude Tol nabij Veenendaal biedt een zeer groot aanbod aan tuinplanten. Het kopen van tuinplanten is vaak een hele uitdaging en het is moeilijk de juiste keuze te maken. Wij hebben ons assortiment zo overzichtelijk mogelijk ingedeeld, zodat u op een gemakkelijke manier de juiste vaste planten kunt vinden. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de zon staan.

Advies nodig over de geschikte grondsoort voor uw tuinplanten?

Ook de grondsoort speelt een rol in het kiezen van de juiste tuinplant. Bent u woonachtig in Veenendaal en wilt u meer weten over de geschikte grondsoort voor een bepaalde tuinplant? Ons nabij gelegen tuincentrum is de ideale plek om al uw vragen te stellen aan onze deskundige medewerkers. Loop vooraf uw tuin eens langs en let op zaken als de hoeveelheid zon, schaduw en wind.

Bekijk onze plantengids met meer dan 8000 tuinplanten!

Vindt u het leuk om zelf uw eigen border samen te stellen? Op deze website vindt u een complete plantengids met meer dan 8200 tuinplanten. Door te zoeken op de verschillende filters kunt u op deze manier een aantal planten uitkiezen en op uw wensenlijstje zetten. Niet al deze planten zijn te koop in ons tuincentrum, maar met uw wensenlijst of gemaakte keuzes kunnen we u een goed en passend advies geven.

Ga naar de plantengids met meer dan 8200 tuinplanten.

Breed assortiment tuinplanten 

Voor een overzicht van de groepen tuinplanten die we aanbieden kunt u op onze assortimentspagina terecht. Per segment hebben we een korte introductie, zodat u alvast wat informatie kunt inwinnen.  De tuinplanten in ons tuincentrum nabij Veenendaal zijn voorzien met een plantenetiket voor handige informatie.

Bij ons vindt u de volgende groepen tuinplanten:

Bezoek Tuincentrum de Oude Tol nabij Veenendaal!

Voor de mooiste tuinplanten in Veenendaal komt u naar Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen: "Net even anders". 

Ga direct naar de webshop!