• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Gewasbescherming

Bestrijdingsmiddelen zijn er in overvloed, maar voordat u overgaat tot het bestrijden van luizen, rupsen en ander ongedierte kunt u zich afvragen of de plant wel op een goede plaats staat. Een plant die al niet lekker groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond kan bijvoorbeeld te nat of te droog zijn of de standplaats is voor deze plant wellicht te zonnig of te donker. Mocht u desondanks de beestjes te lijf willen gaan, laat u zich dan goed voorlichten en lees goed de gebruiksaanwijzing. 
 

Assortiment

Klik hieronder voor ons assortiment dat bestaat uit bestrijdingsmiddelen voor insecten en slakken, onkruidbestrijding, schimmelbestrijding en gewasbescherming voor vogels, woelmuizen en insecten.
 

Bezoek Tuincentrum De Oude Tol

Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen, nabij Nijmegen, Ede en Arnhem, voor een goed advies omtrent onze gewasbescherming. Voor vragen over ons assortiment gewasbescherming kunt u ook terecht bij [email protected] of bel gerust naar 0317 41 08 35. Tevens kunt u bij ons terecht voor bestrijdingsmiddelen tegen mollen, muizen en groter ongedierte.