• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Woondecoratie

Woonaccesoires of decoratie kopen dat sfeer geeft in uw huis of deze juist cadeau doen? U vindt het in ons tuincentrum Oude Tol in Wageningen. Wij hebben een ruim assortiment aan de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Denk aan vazen en glaswerk in diverse kleuren die mooi te combineren zijn met planten en bloemen. Hippe kussens en een groot assortiment aan kaarsen en verlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer.
 

Assortiment

Hieronder vindt u ons assortiment dat bestaat uit: kaarsen, kussens, foam- en zijdebloemen en woonaccessoires. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere verjaardag wel een leuk cadeau kopen.
 

Bezoek Tuincentrum De Oude Tol

Kom langs in ons tuincentrum Oude Tol in Wageningen voor een goed advies omtrent onze sfeer en cadeau artikelen, welke het beste bij uw interieur past. Voor vragen over ons assortiment sfeer en cadeau producten kunt u ook terecht bij [email protected] of bel gerust naar 0317 41 08 35.