• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinverlichting

Tuinverlichting kopen nabij,  Wageningen, Veenendaal, Ede of Arnhem? Kom naar tuincentrum De Oude Tol! Met de juiste tuinverlichting brengt u uw tuin, balkon of terras echt tot leven. Buitenverlichting is niet alleen praktisch en veilig maar u kunt er ook goed de aandacht mee vestigen op een mooi tuinbeeld, een vijver of een mooie plek in de tuin. Wij hebben een groot assortiment buitenverlichting in ons tuincentrum in Wageningen direct uit voorraad leverbaar.

Kunststof, RVS of aluminium buitenlamen kopen in Wageningen

Buitenverlichting moet wel van het juiste materiaal zijn gemaakt om roest en kortsluiting te voorkomen. Wij hebben daarom een ruim assortiment buitenverlichting van kunststof, aluminium en RVS. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor buiten en zijn erg duurzaam!  

LED buitenverlichting koopt u bij Tuincentrum De Oude Tol

LED buitenverlichting wordt steeds populairder. Enkele jaren geleden was LED buitenverlichting niet sfeervol en daarom werd het bijna niet verkocht en aangeboden. De techniek heeft niet stil gestaan en toen er een verbod kwam op gloeilampen boven de 60 Watt is alles in een stroomversnelling geraakt. LED buitenverlichting is verkrijgbaar in sfeervolle tinten, is zeer energiezuinig en een stuk duurzamer dan halogeen of gloeilampen. Bij ons in het tuincentrum in Wageningen vindt u een ruim aanbod aan LED buitenverlichting en ook vindt u bij ons diverse LED buitenlampen op zonne-energie.

Buitenverlichting op zwakstroom kopen in Wageningen

In de tuin is zwakstroom niet meer weg te denken. De lampen zijn eenvoudig te installeren, hebben een laag energieverbruik en zijn veilig. Vooral de kleine tuinverlichting, vaak op spies, zijn prachtig om de tuin of vijver mee te belichten. Ook onze tuinlampen op zwakstoom zijn verkrijgbaar in een klassieke- en moderne uitstraling, voor ieder wat wils!

Buitenverlichting met een licht- of bewegingssensoren kopen in Wageningen

Buitenlampen met een sensor gaan pas branden als ze ingesteld zijn op een bepaalde lichtsterkte of bewegingsafstand. Wordt het buiten donker dan springt het buitenlicht vanzelf aan, is er een bewegend voorwerp binnen de straal die ingesteld is dan wordt de bewegingssensor in werking gesteld. Bijkomend voordeel is dat deze lampen energiezuinig zijn, omdat ze alleen werken bij ingestelde activiteiten. Bij sommige modellen is ook in te stellen hoe gevoelig de sensor moet zijn zodat de buitenverlichting niet voor elk blad dat langswaait aan gaat.

Bezoek Tuincentrum De Oude Tol

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs bij ons in het tuincentrum in Wageningen, onze medewekers voorzien u graag van een passend advies.