• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Doet u mee aan onze dennenappelactie? Raad en win 250,-!

Tot en met 17 december voert Rotaryclub Wageningen Bergpoort actie in ons tuincentrum voor mensen die het in deze periode extra moeilijk hebben: degenen met een minimum inkomen of ouderen die erg eenzaam zijn. Voor een bedrag van minimaal 2 euro kunt u het aantal dennenappels raden wat aanwezig is in de “kerstbox”.  Degene die het aantal heeft geraden, of er het dichts bij in de buurt komt, wint een cheque van 250 euro te besteden in ons tuincentrum. Doet u ook mee?

Doet u mee aan de Dennenappelactie? Raad en win!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
De vrolijkste voorjaarsbloeiers

Zo aan het eind van de winter en het begin van de lente die altijd (té) lang op zich laat wachten toe aan wat vrolijke voorjaarsbloeiers? Ons tuincentrum biedt uitkomst!

Lees meer...
Maak van je tuin een bijenbuffet

Wil je ook een steentje bijdragen en de bezige (en nuttige!) bijtjes helpen? Ons tuincentrum heeft de beste bijenplanten en tips voor het maken van een bijenbuffet in je tuin of op je balkon.

Lees meer...