• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

De elho Ocean Collection: duurzaamheid in een bloempot

De elho Ocean Collection: duurzaamheid in een bloempot

We zijn allemaal bekend met de verontrustende beelden van vervuilde oceanen. Het merendeel van de vervuiling in onze oceanen bestaat uit visnetten en touwen die achteloos in zee zijn achtergelaten. Het goede nieuws is dat bloempottenmerk elho een innovatieve manier heeft gevonden om dit maritieme afval her te gebruiken en te transformeren tot prachtige bloempotten. Het merk heeft met trots The Ocean Collection gelanceerd en wij bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen zijn er trots op dat we dit mooie merk aan mogen bieden.

Maritiem afval als functioneel kunstwerk

The Ocean Collection is een eerbetoon aan creativiteit, duurzaamheid en het verlangen om onze oceanen schoon te houden. Deze unieke collectie bloempotten heeft als kern het gebruik van maritiem afval, voornamelijk afkomstig van verlaten visnetten en touwen die anders de zee zouden blijven vervuilen. elho heeft met vernuftig vakmanschap dit afval omgetoverd tot prachtige designer bloempotten. Het resultaat is ronduit betoverend: elke pot vertelt zijn eigen verhaal, met zijn eigen kleurschakeringen en een fascinerend marmereffect dat de magie van de oceanen weerspiegelt. Wanneer u een Ocean Collection-pot in huis plaatst, voegt u niet alleen een stijlvol element toe aan uw interieur, maar ook een kunstwerk dat spreekt van onze inzet voor een schonere oceaan. Het is een krachtig statement van milieubewustzijn en verantwoordelijkheid, een herinnering dat zelfs ogenschijnlijk onoplosbare problemen kunnen worden aangepakt met innovatie en vastberadenheid.

Bloempotten
 

Een duurzame elho bloempot

Het gebruik van maritiem afval is slechts een van de vele duurzame aspecten van The Ocean Collection. elho heeft duurzaamheid in het hart van haar missie geplaatst en deze bloempotten zijn het bewijs van haar toewijding aan het milieu.

  • Allereerst zijn de potten gemaakt van 100% gerecycled plastic.
  • Er worden geen nieuwe grondstoffen gebruikt, waardoor de druk op natuurlijke hulpbronnen wordt verminderd.
  • Bovendien wordt het productieproces van The Ocean Collection aangedreven door windenergie, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.
  • De bloempotten zijn volledig recyclebaar. Zelfs als u ooit besluit afscheid te nemen van uw geliefde Ocean Collection-pot, kunt u erop vertrouwen dat deze een nieuw leven zal vinden en niet als afval op een stortplaats zal belanden.

elho: The Ocean Collection | tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Het oog wil ook wat!

Een ander opvallend kenmerk van The Ocean Collection is de natuurlijke variatie in kleurschakeringen en het adembenemende marmereffect op elk product. Omdat het maritieme afval afkomstig is van verschillende bronnen en tijden, is geen enkele pot identiek. Dit betekent dat u een echt uniek stuk in handen heeft, een kunstwerk dat geen gelijke kent. De veranderende kleurtonen en het natuurlijke marmereffect geven elke Ocean Collection-pot een eigen karakter. Het is alsof de zee haar stempel heeft gedrukt op elk stuk, waardoor een gevoel van verbondenheid met de natuur ontstaat. 

De elho Ocean Collection: beschikbaar bij tuincentrum de Oude Tol

Bent u klaar om een statement te maken en tegelijkertijd het huis te verfraaien met prachtige designer bloempotten? Geweldig nieuws! U kunt The Ocean Collection van elho vinden bij tuincentrum De Oude Tol. Hier kunt u deze unieke potten bewonderen en een stukje van de oceaan naar uw eigen leefruimte brengen. Draag bij aan een schonere, duurzamere wereld! Bezoek ons tuincentrum in Wageningen en ontdek ook direct ons prachtige aanbod kamerplanten. De kleur van de bladeren van uw nieuwe groene rakker worden versterkt door de groen-blauwe tinten van uw nieuwe pot. Ontdek het zelf!

Openingstijden & contact
 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Wageningen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Met mei om de hoek is het tijd om uw aandacht te vestigen op dat uitgestrekte groene tapijt in uw tuin - uw gazon. Een weelderig groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een teken van een gezonde tuin. Maar hoe bereikt u dat perfecte gazon? Geen zorgen, tuincentrum de Oude Tol staat klaar met een uitgebreid stappenplan om uw grasmat groener te maken dan die aan de overkant.

...Lees meer...

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de k...

Lees meer...

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Wageningen geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...