• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Mooi en goed: duurzame kerstdecoratie

Mooi en goed: duurzame kerstdecoratie

Bij tuincentrum de Oude Tol smelt de magie van kerst dit jaar samen met duurzaamheid! Ontdek ons uitgebreide assortiment duurzame kerstdecoratie, gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen, en geef uw feestdagen een groen tintje.

Duurzaamheid in elk detail

Bij tuincentrum de Oude Tol koesteren we de pracht van de natuur. Daarom vindt u bij ons een breed scala aan producten vervaardigd uit natuurlijke of gerecyclede materialen. Of het nu gaat om duurzaam geteelde zaden, kussens van gerecycled polyester, of manden van zeegras; een groot deel van ons assortiment is doordrenkt met duurzaamheid. Ons engagement groeit met de tijd, en we streven ernaar om steeds meer milieuvriendelijke opties aan te bieden. We willen uw huis en tuin immers ook vergroenen! Bovendien zetten we ons in het hele bedrijf in voor duurzaamheid.

Kerst

 

House of Seasons: duurzame kerstversiering

Dit jaar introduceren we met trots de duurzame kerstdecoratie van House of Seasons. Vervaardigd uit, onder meer, gerecycled papier, katoen of hout, brengt deze collectie de natuur op een speelse manier naar uw kerstviering. We hebben zelfs decoratie van nep leer, vervaardigd uit bananenvezels of schapenwol. Denk aan papieren Maria's en speelse vosjes van vilt die uw kerstboom een uniek en milieubewust karakter geven. Maak van uw kerst een viering van stijl met een groen randje met de decoratie van House of Seasons! U vindt de versiering in de speciale display.

Bosdiertjes in de kerstboom

Een kerstboom vol schattige bosdiertjes is niet alleen een lust voor het oog, maar brengt ook een onmiskenbaar natuurlijk gevoel in huis. De aaibare beestjes, zoals konijntjes van vilt en papieren beertjes, creëren een betoverend boslandschap midden in uw woonkamer. De keuze voor deze charmante decoraties verbindt u met de schoonheid van de natuur en roept een gevoel van warmte en gezelligheid op. Terwijl u geniet van de feestdagen, dragen de bosdiertjes bij aan een sfeer van duurzaamheid en bewustzijn, waardoor uw kerstviering niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Een boom vol schattige bosdiertjes is dus niet alleen een decoratieve keuze, maar ook een bewuste stap naar een natuurlijk en gezellig kerstfeest.

Shop House of Seasons kerstdecoratie bij tuincentrum de Oude Tol!

Een milieuvriendelijke kerstboom

Wilt u uw kerst een speciaal tintje geven? Kies dan voor een van onze echte kerstbomen, afkomstig uit het prachtige Denemarken. Voor elke gekapte boom wordt er een nieuwe geplant, waardoor we niet alleen een feestelijk bos creëren maar ook de natuur in balans houden. Onze bomen worden bovendien natuurvriendelijk ingepakt, niet met plastic maar met stevig touw. Dit niet alleen voor de stevigheid maar ook voor het welzijn van onze planeet.

Tip! Wij hebben dit jaar weer een kerstboom bezorgservice. Als u voor 16.00 uur een kerstboom uitkiest, kan deze (voor 5 euro) dezelfde dag tussen 16.00 en 18.00 uur bij u thuis in omgeving Wageningen en Bennekom worden bezorgd. U kunt direct beginnen met optuigen.

Bewust leven met tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Wanneer u bij tuincentrum de Oude Tol winkelt, omarmt u niet alleen de feestelijke sfeer, maar draagt u ook bij aan een groenere wereld. Onze duurzame kerstdecoraties zijn niet alleen prachtig, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere toekomst. Duurzaamheid en plezier gaan hand in hand bij ons tuincentrum. Laten we samen een betoverende, milieubewuste kerst vieren!

Openingstijden & contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Wageningen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Met mei om de hoek is het tijd om uw aandacht te vestigen op dat uitgestrekte groene tapijt in uw tuin - uw gazon. Een weelderig groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een teken van een gezonde tuin. Maar hoe bereikt u dat perfecte gazon? Geen zorgen, tuincentrum de Oude Tol staat klaar met een uitgebreid stappenplan om uw grasmat groener te maken dan die aan de overkant.

...Lees meer...

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de k...

Lees meer...