• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Winterartikelen Wageningen

Winterartikelen Wageningen

De dagen worden korter, donkerder en het wordt steeds kouder naar mate het jaar eindigt. De winter is in volle aantocht! Wees ook de kou en sneeuw voor en kom alvast inkopen doen bij ons tuincentrum in Wageningen. Wij bieden veel voordelige winterartikelen aan die niet te missen zijn tijdens het winterseizoen. Want wat moet je eigenlijk allemaal in huis hebben om zonder zorgen de winter te beginnen? Wij helpen je een beetje op weg! Belangrijke winterartikelen zijn o.a:

  • Sneeuwschuiver
  • Strooizout
  • Slee

Sneeuwschuiver kopen

Een sneeuwschuiver is ideaal in de winter. Want zonder sneeuwschuiver kan het een vieze boel worden voor jouw deur. Zorg daarom voor een veilig pad voor je huis, dit doe je niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw buren! Je kunt bij ons tuincentrum terecht voor het kopen van sneeuwscheppen die het pad voor jouw huis binnen no-time sneeuwvrij maken.

Strooizout kopen

Om gladheid en vervelende ongelukken te voorkomen is strooizout de beste oplossing tijdens de wintermaanden. Strooizout en dooikorrels verwijderen namelijk sneeuw en ijzel snel zonder al te veel rommel. Ook is het de optie die het minste tijd en kracht kost. Je kunt bij ons verschillende soorten strooizout kopen, je hebt genoeg keuze!

Slee kopen

Sneeuw betekent niet alleen maar ellende, maar er zijn ook leuke kanten aan verbonden. Wie krijgt er nou geen wintergevoel van sleeën? Als er sneeuw ligt, gaan de sleeën als warme broodjes over de toonbank. Koop ook op tijd jouw nieuwe slee en sla de plank niet mis! Bij ons tuincentrum in Wageningen zijn houten sleeën, plastic sleeën en opvouwbare sleeën te koop. Ben je op zoek naar een veilige slee voor jouw kinderen? Ook sleeën met rugleuning zijn bij ons te koop.

Bereid jezelf dus goed voor op het winterseizoen en doe jouw winter inkopen bij tuincentrum Oude Tol. Ook voor de mooiste kamerplanten, binnenpotten én woonaccessoires kun je bij ons tuincentrum rondom Rhenen, Veenendaal, Ede en Kesteren terecht. Kom gezellig langs en laat je inspireren! 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Wageningen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Met mei om de hoek is het tijd om uw aandacht te vestigen op dat uitgestrekte groene tapijt in uw tuin - uw gazon. Een weelderig groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een teken van een gezonde tuin. Maar hoe bereikt u dat perfecte gazon? Geen zorgen, tuincentrum de Oude Tol staat klaar met een uitgebreid stappenplan om uw grasmat groener te maken dan die aan de overkant.

...Lees meer...

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de k...

Lees meer...