• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Winterartikelen Wageningen

Winterartikelen Wageningen

De dagen worden korter, donkerder en het wordt steeds kouder naar mate het jaar eindigt. De winter is in volle aantocht! Wees ook de kou en sneeuw voor en kom alvast inkopen doen bij ons tuincentrum in Wageningen. Wij bieden veel voordelige winterartikelen aan die niet te missen zijn tijdens het winterseizoen. Want wat moet je eigenlijk allemaal in huis hebben om zonder zorgen de winter te beginnen? Wij helpen je een beetje op weg! Belangrijke winterartikelen zijn o.a:

  • Sneeuwschuiver
  • Strooizout
  • Slee

Sneeuwschuiver kopen

Een sneeuwschuiver is ideaal in de winter. Want zonder sneeuwschuiver kan het een vieze boel worden voor jouw deur. Zorg daarom voor een veilig pad voor je huis, dit doe je niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw buren! Je kunt bij ons tuincentrum terecht voor het kopen van sneeuwscheppen die het pad voor jouw huis binnen no-time sneeuwvrij maken.

Strooizout kopen

Om gladheid en vervelende ongelukken te voorkomen is strooizout de beste oplossing tijdens de wintermaanden. Strooizout en dooikorrels verwijderen namelijk sneeuw en ijzel snel zonder al te veel rommel. Ook is het de optie die het minste tijd en kracht kost. Je kunt bij ons verschillende soorten strooizout kopen, je hebt genoeg keuze!

Slee kopen

Sneeuw betekent niet alleen maar ellende, maar er zijn ook leuke kanten aan verbonden. Wie krijgt er nou geen wintergevoel van sleeën? Als er sneeuw ligt, gaan de sleeën als warme broodjes over de toonbank. Koop ook op tijd jouw nieuwe slee en sla de plank niet mis! Bij ons tuincentrum in Wageningen zijn houten sleeën, plastic sleeën en opvouwbare sleeën te koop. Ben je op zoek naar een veilige slee voor jouw kinderen? Ook sleeën met rugleuning zijn bij ons te koop.

Bereid jezelf dus goed voor op het winterseizoen en doe jouw winter inkopen bij tuincentrum Oude Tol. Ook voor de mooiste kamerplanten, binnenpotten én woonaccessoires kun je bij ons tuincentrum rondom Rhenen, Veenendaal, Ede en Kesteren terecht. Kom gezellig langs en laat je inspireren! 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige & kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...
15 tuin- en balkontips voor september

Er zijn genoeg klussen te doen om nog lang te kunnen genieten van een fleurige tuin of kleurrijk balkon zo aan het einde van de zomer.

Lees meer...