• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Valentijnsdag 2019

Valentijnsdag 2019

Valentijnsdag staat alweer bijna om de hoek. Ieder jaar speelt weer de vraag: ‘Hoe ga ik mijn geliefde dit jaar weer eens verassen?’ Je kunt kiezen voor een prachtig boeket rozen of juist een romantisch diner met kaarsen uit ons assortiment. En als we het over geliefdes hebben… Je kunt natuurlijk ook je allerliefste huisdier(en) verrassen met Valentijnsdag. Wie verras jij deze Valentijnsdag?

Prachtige cadeaus om je geliefde mee te verrassen

Bij Tuincentrum Rebel in Huizen kunt u gegarandeerd prachtige cadeaus vinden om te geven op Valentijnsdag. Je kunt voor deze mooie cadeaus terecht bij onze bloemist of op de sfeer en cadeau afdeling. Het is altijd al een feest om op deze afdelingen rond te lopen, maar rond Valentijnsdag staan ze ook nog eens in het teken van deze liefdevolle dag! Overal in ons tuincentrum zul je de liefde kunnen voelen. En besef je pas op 14 februari zelf dat het Valentijnsdag is? Op 14 februari zijn wij van 09.00 tot 18.00 geopend; genoeg tijd om nog een cadeau te kopen dus! 

Cadeautips voor haar

Veel vrouwen vinden het fijn om op Valentijnsdag een mooie bos bloemen te ontvangen. Het hoeven niet perse rode rozen te zijn, al zijn dat bij uitstek wel de populairste bloemen om te geven op Valentijnsdag. Weet je welke bloemen haar favoriet zijn? Koop dan een bosje van haar favoriete bloemen en doe deze in een prachtige vaas of pot uit onze potterie. Zo geef je een prachtige bos bloemen met een persoonlijke touch. Vrouwen vinden het namelijk leuk om bloemen te krijgen, maar vinden het afsnijden van deze bloemen nog wel een heus karwei. Tip: Snijd de bloemen alvast af zodat je geliefde hier niets meer aan hoeft te doen, alleen nog maar te genieten! Heb je geen tijd om langs ons tuincentrum te komen? Bestel dan je bloemen online!

Cadeautips voor hem

Voor mannen is het vaak lastig om een goed cadeau te verzinnen. Verras uw partner eens met een heerlijk romantisch diner. Een romantisch diner thuis is misschien wat meer moeite, maar zo kunt u zich niet storen aan de andere restaurantgasten om je heen. Maak dit romantische diner helemaal compleet met de kaarsen van Tuincentrum de Oude Tol. Door het natuurlijk kaarslicht heerst er gelijk een romantische sfeer in de eetkamer/woonkamer. Bent u toch op zoek naar een cadeau in plaats van een verrassing? Ook hiervoor kunt u bij Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen terecht.

Valentijnsdag-cadeau-de-oude-tol-wageningen

Verras je huisdier met Valentijnsdag

Niet iedereen heeft een geliefde om met Valentijnsdag te verassen, maar ook huisdieren kunnen natuurlijk verrast worden! Zijn jouw huisdieren ook altijd zo lief en braaf? Dierendag is alweer een tijdje geleden en een echte reden om je huisdier te verrassen is niet eens nodig. Maak dus van de gelegenheid gebruik en verras je huisdier met Valentijnsdag! Koop een heerlijke snack voor uw hond of kat of zelfs een mooi nieuw speeltje. Leg voor de vogels buiten eens wat lekkere pinda’s neer en geef ook de vogels in uw tuin een heerlijke dag! Voor uw hond en kat kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende cadeaus:

  • Nieuwe halsband
  • Nieuw slaapkussen
  • Verschillende soorten snacks

Wacht niet te lang, want voor je het weet is Valentijnsdag alweer voorbij. Heb je vragen over ons Valentijns aanbod? Kom dan langs in ons tuincentrum in Wageningen nabij Ede, Veenendaal en Arnhem of neem contact met ons op!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...

Vooruitzien is regeren. Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin vakantieproof is.

Lees meer...

Organiseer een gezellig tuinfeest met familie en vrienden. We geven je graag volop inspiratie en slimme, handige tips. Zodat je er ook als gastheer of -vrouw in volle teugen van geniet.

Lees meer...