• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Puur Aroma

Puur Aroma

Biologisch geteelde kruiden

Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen verkoopt op de moestuin afdeling producten van de kruidenlijn PUUR Aroma. 

De kruidenlijn van PUUR is de sensatie op het gebied van culinaire kruiden. In ons tuincentrum op onze kruiden afdeling vindt u biologisch gekweekte kruiden van het merk PUUR. Biologisch geteelde kruiden zijn extra lekker en gezond. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk om te kweken.

Biologisch extra lekker en gezond

Biologisch geteelde groenten, fruit en kruiden zijn beter omdat er in de biologische land- en tuinbouw geen gebruik wordt gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerd uitgangsmateriaal. Gewassen groeien hierdoor langzamer en ze ontwikkelen hierdoor een pure smaak. De gewassen bevatten meer gezonde stofjes en zijn de gewassen vrij van landbouwgif. U herkent producten uit de biologische land- en tuinbouw aan het EKO- en het Europese Biologische keurmerk.

Alle kruiden van PUUR zijn op Biologische wijze geteeld en dragen daarom met trots het Europese Biologische keurmerk en het EKO keurmerk! 

Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen heeft een divers assortiment van PUUR Aroma kruiden. Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen voor ons complete assortiment van PUUR Aroma. Wij geven u graag advies.