• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Capi

Bij Tuincentrum de Oude Tol kunt u genieten van het grootste assortiment Capi potten in de regio Nijmegen, Arnhem, Veenendaal en Wageningen. Onze uitgebreide collectie Capi plantenbakken biedt u diverse voordelen die uw tuinervaring naar een hoger niveau tillen. 

Ten eerste zijn ze lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien zijn ze onbreekbaar en bestand tegen UV-straling, waardoor ze lang meegaan en tegen alle weersomstandigheden kunnen. 

Dankzij de isolatielaag zijn ze zelfs vorstbestendig, waardoor uw planten beschermd zijn tijdens koude wintermaanden. Daarnaast zijn de Capi potten recyclebaar, waardoor ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Om uw vertrouwen te versterken, bieden wij een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar. 

 

Op onze website kunt u al een deel van ons assortiment bekijken, maar voor het complete aanbod nodigen wij u graag uit in ons tuincentrum in Wageningen. Kom langs en ontdek de perfecte Capi pot om uw tuin te verfraaien en te laten bloeien!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenpotten