• Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Potterie

Plantenpotten, bloempotten of andere potterie kopen? Woont u in Nijmegen, Ede, Arnhem of ergens anders nabij Wageningen en zoekt u mooie plantenpotten, vazen of schalen? Bij tuincentrum De Oude Tol vindt u een uitgebreid assortiment!

Binnenpotten kopen bij Tuincentrum De Oude Tol

In ons assortiment vindt u de mooiste plantenpotten voor binnen van verschillende merken en gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben wij standaard in ons pottenassortiment plantenpotten van glas, keramiek, kunsstof, riet en zink,

Plantenpotten voor buiten kopen bij Tuincentrum De Oude Tol

Ook plantenpotten voor buiten vindt u in grote getalen bij ons in het tuincentrum in Wageningen. Niet alle plantenpotten en plantenbakken zijn geschikt voor buiten. Door hoge of juist lage temperaturen kunnen plantenbakken verkleuren, scheuren of de verf kan er vanaf bladderen. Koop daarom altijd een geschikte plantenbak voor buiten. Ook is het belangrijk om bij de aanschaf van plantenbakken voor buiten rekening te houden met de afwatering. Binnen bepaalt u zelf hoeveel water een plant krijgt, buiten heeft u daar minder invloed op. Planten die te veel water krijgen kunnen dood gaan en ziektes of schimmels oplopen. 

Gratis oppotservice bij De Oude Tol

Wij geven u graag  advies voor een mooie pot-plant combinatie. Heeft u een kamerplant en een mooie pot voor erbij uitgekozen? Dan bieden wij de GRATIS oppotservice aan waarbij we de plant alvast mooi voor u in de pot doen en wat aarde toegevoegd. Zo gaat u gegarandeerd met een prachtig gevulde plantenpot naar huis!

Elho, Capi, Mica, Casa Vivante plantenpotten én meer!

In ons tuincentrum in Wageningen vindt u een enorm assortiment plantenpotten voor zowel voor binnen als voor buiten.

Elho plantenpotten koopt u in Wageningen  Capi potten in de regio Nijmege, Arnhem Veenendaal en Wageningen    Suki MiCa potten koop je in Wageningen   

Kortom, woont u in Nijmegen, Ede, Arnhem of Wageningen en zoekt u mooie plantenpotten, vazen of schalen voor binnen en buiten? Kom langs en laat ons u helpen!

>> ELHO POTTERIE KOPEN