• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Ontdek de zomer sale bij de Oude Tol!

Ontdek de zomer sale bij de Oude Tol!

De zomer is in volle gang en wat is er nu beter dan uw tuin of terras om te toveren tot een oase van rust en kleur? Als u op zoek bent naar inspiratie en hoogwaardige tuinmeubelen en accessoires, hoeft u niet verder te zoeken. Met onze opwindende zomer sale bieden we nu geweldige kortingen tot wel 50% op een uitgebreid assortiment, waaronder houten tuinmeubels, bistrosetjes en prachtige potterie voor binnen en buiten. Dit is uw kans om uw tuin en huis te laten stralen, zonder uw portemonnee te veel te belasten.

Ontdek de perfecte zithoek

Er is iets bijzonders aan het creëren van een gezellige zithoek in de tuin. Het is de plek waar u kunt ontspannen na een lange dag, genieten van een goed boek, of gezellig samenzijn met vrienden en familie. Tuincentrum de Oude Tol begrijpt de essentie van comfort en stijl, en ons aanbod van houten bankjes en kleurrijke metalen bistrosetjes weerspiegelt dit perfect. Of u nu houdt van een rustieke uitstraling of een meer eigentijdse stijl verkiest, onze gevarieerde collectie zal zeker aan uw wensen voldoen. Met kortingen tot 50% op deze zorgvuldig geselecteerde tuinmeubelen, is dit het moment om uw buitenruimte op te waarderen zonder uw budget te overschrijden. Kies voor een charmant houten bankje onder een bloeiende boom of ga voor leuke stoeltjes voor op uw balkon. De mogelijkheden zijn eindeloos en de prijzen zijn nu meer dan ooit onweerstaanbaar.

Tuinmeubelen

 

Breng kleur naar uw tuin

Wat is een zomerse tuin zonder een vleugje kleur? Met ons assortiment potterie voor zowel binnen als buiten kunt u op een geweldige manier uw buitenruimte te transformeren. Voeg een vleugje levendigheid toe aan uw bloembedden met kleurrijke potten en plantenbakken. Of laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een opvallende sfeer op uw terras met verschillende maten en stijlen van potten. Met kortingen die u zelden ziet, is het nu het perfecte moment om uw tuin op te fleuren. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint aan uw groene droom, het team van de Oude Tol zal u graag adviseren over de beste plant-pot combinaties. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan onze tuinplantenafdeling!

Potterie

 

Transformeer uw binnenruimte

De zomerse sale bij beperkt zich niet alleen tot uw tuin. Het is ook een geweldige gelegenheid om uw interieur op te frissen. Met hun selectie van binnenpotterie kunt u dezelfde kleurrijke en levendige sfeer naar uw huis brengen. Voeg een vleugje groen toe aan uw woonkamer of creëer een opvallend middelpunt in uw keuken met prachtige potten en plantenbakken. Uiteraard hebben we geweldige kruiden en kamerplanten die uw vernieuwde interieur helemaal af maken.

Kom langs bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen voor de zomer sale!

Met kortingen die oplopen tot 50%, is het duidelijk dat de zomer sale bij tuincentrum de Oude Tol een kans is die u niet mag missen. Naast meubels en potterie hebben we natuurlijk nog veel meer leuke acties. Wacht niet te lang, want deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Breng een bezoek aan onze winkel in Wageningen en laat u verrassen door de ruime keuze en de vriendelijke service. Met hun deskundige advies en hoogwaardige producten kunt u deze zomer uw tuin en huis volop in het zonnetje zetten.

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Wageningen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Met mei om de hoek is het tijd om uw aandacht te vestigen op dat uitgestrekte groene tapijt in uw tuin - uw gazon. Een weelderig groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een teken van een gezonde tuin. Maar hoe bereikt u dat perfecte gazon? Geen zorgen, tuincentrum de Oude Tol staat klaar met een uitgebreid stappenplan om uw grasmat groener te maken dan die aan de overkant.

...Lees meer...

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de k...

Lees meer...