• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Tuinmeubelen

Op zoek naar een mooi, sterk, maar zeker ook goedkoop tuinmeubel? Zoek niet verder! Wij verkopen in ons Wageningse tuincentrum vooral veel hardhouten meubelen, zoals banken, bistrosetjes, tafels en stoelen in een romantisch en landelijk sfeertje. In ons tuincentrum vlakbij Ede zullen we u koppelen het tuinmeubel waar u uw tuin absoluut een plezier mee gaat doen. Wij geven graag advies, bijvoorbeeld over het onderhoud van hout.

Contact

Houten tuinmeubels kopen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Waarom uw tuin een hardhouten tuinbank verdient

Op een warme zomerdag wilt u natuurlijk niets anders dan volop genieten van het lekkere zonnetje. Doe dat voortaan vanaf uw prachtige tuinbank! Zo samen op een bankje van een drankje of een goed boek genieten heeft gewoonweg iets heel romantisch. Er zijn echter meer redenen te bedenken waarom uw tuin een bank verdient. Zo is een tuinbank in vrijwel elke tuin, maar ook op het balkon of het terras toe te passen. Hij is lekker robuust, sterk, maar relatief goedkoop ten opzichte van andere tuinmeubels. Daarnaast hoeft u zich, in tegenstelling tot bij een loungehoek of diningset, nooit druk te maken over het opbergen van kussens wanneer er slecht weer is voorspeld. Daarnaast is zo'n compacte tuinbank zeer eenvoudig te verplaatsen. Ideaal wanneer u de laatste zonnestralen mee wilt pakken of wanneer u uw spelende kinderen vanaf elke hoek in de gaten wilt houden. De schoonheid van een hardhouten tuinbank is niet te ontkennen en dus is het gewoonweg een fantastische eyecatcher voor de tuin.

Tuinplanten

Waarom kiezen voor hardhouten tuinmeubelen?

Het is niet voor niks dat we bij tuincentrum de Oude Tol met name hardhouten tuinmeubelen verkopen. Meubels van (hard)hout worden immers met het jaar populairder. Dat is natuurlijk niet zonder reden! Hout is een prachtig natuurproduct met een rustige, maar toch stoere uitstraling. Het zal nooit uit de mode raken en ziet er, net als leer, na veelvuldig gebruik stiekem steeds mooier uit. Met name hardhout heeft een natuurlijke sterkte als gevolg van de langzamere groeitijd. Hierdoor is hardhout beter bestand tegen stoten, butsen en krassen. Hardhout kan in de regel ook beter tegen water vanwege zijn natuurlijke oliën, waardoor rot niet of nauwelijks voor kan komen. 

  • Hout is enorm sterk
  • Hout is duurzaam 
  • Voelt natuurlijk aan (wordt niet heet in de zon)

Verder is een houten tuinbank, tuintafel of eetstoel ook nog eens erg onderhoudsarm. Wij adviseren voor het schoonmaken uw houten tuinmeubel zeer nat te maken en vervolgens te boenen met een zout/soda oplossing in warm water. Daarna spoelt u het geheel af met veel water. Kind kan de was doen!

Tuingereedschap

Houten tuinmeubels kopen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Bistroset of balkonset van hout kopen?

Bij tuincentrum de Oude Tol te Wageningen vindt u naast onze tuinmeubelsets en tuinbankjes ook de leukste bistro- en balkonsetjes. Deze knappe setjes zijn perfect voor mensen die een wat compactere buitenplek hebben óf juist een extra zitje willen creëren. Wanneer de laatste zonnestralen van de dag bijvoorbeeld in de voortuin belanden, kunt u met zo'n schattig bistrosetje zonder al teveel geld uit te geven voor nog een zitplekje zorgen. We snappen immers heus dat u geen enorme loungebank in de voortuin wilt zetten. Ook voor op het balkon is zo'n klassieke set dé oplossing. Hij is, wanneer de winter zijn intrede doet, binnen een handomdraai opgeklapt en opgeruimd. Tuincentrum de Oude Tol biedt enkel de beste kwaliteit en onderhoudsarme producten. Houdt u van een landelijke, stoere, klassieke of moderne stijl? We hebben het allemaal voor u. 

Bloempotten

Houten tuinmeubels kopen | Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Houten tuinmeubels: tijdloos en classy

Houten tuinmeubelen zijn een goede investering vanwege hun sterkte, prijs, levensduur en duurzaamheid, Hout raakt nooit uit de mode en voegt een vleugje stijl toe aan elke tuin. U kunt een aantal (tuin)kussens op de meubelen leggen om de sfeer van binnen naar buiten te trekken. Zo maakt u van uw tuin een tweede woonkamer. Helemaal hip! Woont u in de omgeving van Rhenen, Bennekom, Renkum, Opheusden, Renkim of Kesteren? Kom dan langs voor de mooiste tuinmeubels! Ook hebben wij unieke tuinverlichting en tuingereedschap verkrijgbaar in ons tuincentrum.

Toon filters Verberg filters

Filter producten