• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

Kersttrends 2023 van de Oude Tol

Kersttrends 2023 van de Oude Tol

De kersttijd komt eraan en bij tuincentrum de Oude Tol staan we te popelen om u te inspireren met de nieuwste trends voor 2023. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse kerst, een zoete en pastelkleurige viering, een klassieke kerst met notenkrakers en gnomen, of een duurzame kerst, wij hebben alles in huis om uw kerst onvergetelijk te maken.

Lila: de hoofdkleur van kerst 2023

Dit jaar introduceert kerst een nieuwe hoofdkleur: lila. De betoverende pasteltint brengt een vleugje magie en mystiek naar uw kerstdecor. Lila combineert prachtig met traditionele kerstkleuren zoals goud en zilver. Bij tuincentrum de Oude Tol hebben we een uitgebreide selectie lila kerstdecoraties, van glinsterende ballen tot zijdezachte linten. Creëer een magische sfeer met zacht fonkelende kerstverlichting en combineer met witte sneeuwvlokken voor een sprookjesachtige uitstraling.

Contact & openingstijden

 

Klassieke kerst: notenkrakers en gnomen

Sommige tradities blijven altijd relevant, en de klassieke kerst is er een van. Dit jaar kunt u een vleugje nostalgie in uw huis brengen met iconische kerstfiguren zoals notenkrakers en gnomen. Bij de Oude Tol vindt u een uitgebreide collectie notenkrakers in allerlei vormen en maten. Of u nu kiest voor een traditionele uitstraling of een moderne interpretatie, notenkrakers voegen karakter en charme toe aan uw kerstdecor. Gnomen zijn vandaag de dag ook een bijzonder leuk onderdeel van de klassieke kerstsfeer. Met hun vriendelijke uitstraling en speelse houdingen creëren ze een betoverende kerstsfeer.

Een zoete kerst: pastelkleuren en bijzondere ballen

Als u houdt van een kerst met een zoete twist, dan is de zoete kersttrend iets voor u. Deze stijl omarmt pastelkleuren zoals zachtroze, mintgroen en lichtblauw, die warmte en vrolijkheid brengen. In onze winkel vindt u een schat aan pastelkleurige kerstversieringen, inclusief schattige kerstballen met glitters en glamour. Maak uw kerstboom compleet met snoepkleurige slingers en speelse kerstfiguren. Een zoete kerst biedt ruimte voor bijzondere ornamenten die perfect in het thema passen. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Notenkrakers in allerlei soorten en maten vindt u bij tuincentrum de Oude Tol!

Duurzame kerst: LED verlichting en kunstkerstbomen

Als u geeft om het milieu en een duurzame kerst wilt vieren, hebben we goed nieuws. Ons tuincentrum biedt een ruime keuze aan milieuvriendelijke kerstversieringen. LED verlichting is de ideale keuze voor een groenere kerst. Het is energiezuinig en gaat langer mee, wat niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee. Voor een duurzame kerstboomoptie hebben we prachtige kunstkerstbomen die jaar na jaar hergebruikt kunnen worden. Deze bomen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook handig omdat er geen lastige naalden opgeruimd hoeven te worden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en stijlen, van traditioneel groen tot modern wit. Kies daarnaast voor kerstdecoraties van gerecycled papier en andere milieuvriendelijke materialen om uw duurzame kerst compleet te maken. Zet de natuur dit jaar op één!

Kunstkerstbomen

 

Uw magische kerst begint bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Bij tuincentrum de Oude Tol begrijpen we dat kerst een speciale tijd is, vol warmte en betekenis. Of u nu kiest voor de lila trend, een zoete kerst, een klassieke kerst of een duurzame kerst, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw visie werkelijkheid te laten worden. Kom langs in ons tuincentrum en ontdek ons uitgebreide assortiment kerstdecoraties en inspirerende ideeën. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u te helpen de perfecte kerststijl te vinden en uw huis om te toveren tot een betoverend kerstparadijs. Maak van uw kerst een onvergetelijke ervaring met de Oude Tol, waar magie en traditie samenkomen in de mooiste tijd van het jaar.

Contact & openingstijden

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Wageningen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Met mei om de hoek is het tijd om uw aandacht te vestigen op dat uitgestrekte groene tapijt in uw tuin - uw gazon. Een weelderig groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een teken van een gezonde tuin. Maar hoe bereikt u dat perfecte gazon? Geen zorgen, tuincentrum de Oude Tol staat klaar met een uitgebreid stappenplan om uw grasmat groener te maken dan die aan de overkant.

...Lees meer...

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de k...

Lees meer...