• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Ontdek de PUURheid van bio kruiden!

Ontdek de PUURheid van bio kruiden!

Bij tuincentrum de Oude Tol zijn we trots op het feit dat we u de PUUR Aroma kruidenlijn aan mogen bieden. Met een focus op biologische teelt en een heerlijke smaakervaring, brengt deze kruidenlijn een vleugje puurheid naar uw keuken. Gebruik de kruiden in de thee, een heerlijk ovengerecht of een gezonde salade en u zal zelf proeven waarom deze kruidenplantjes een plek in uw tuin verdienen. Van balkon tot terras; deze kruiden voelen zich overal thuis! Draag bij aan een groener Nederland en bezoek ons tuincentrum in Wageningen om kennis te maken met PUUR.

Biologisch geteelde kruiden

Bij PUUR Aroma draait alles om puurheid en kwaliteit. De biologisch geteelde kruiden staan klaar in een ronde pot van 13 centimeter en kunnen niet wachten om een plekje in uw kruidentuin te veroveren. Of u nu een ervaren chef-kok bent of gewoon uw keuken wilt verrijken met verse kruiden, met PUUR Aroma zet u een stap in de richting van een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring.

Kruidenplanten



Kruiden met het EKO keurmerk

Wij begrijpen dat uw gezondheid en het milieu belangrijk voor u zijn. Daarom zijn alle kruiden van PUUR Aroma biologisch geteeld en dragen ze met trots het EKO keurmerk. Dit betekent dat er tijdens de teelt geen kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen of genetisch gemodificeerd uitgangsmateriaal wordt gebruikt. Puur natuur, puur genot! Breng het aroma van vers geteelde kruiden dicht bij u met een prachtige kruidenbak. Plaats deze bij het keukenraam voor gemakkelijke toegang tot uw favoriete smaakmakers of zet hem in de buurt van de barbecue voor een extra smaakdimensie aan uw gegrilde lekkernijen. Een PUUR Aroma kruidenbak voegt niet alleen een decoratief element toe aan uw keuken, maar ook een zintuiglijke beleving van geuren en smaken.

Stichting SKAL: transparantie is belangrijk als het gaat om biologische teelt. Daarom wordt de biologische land- en tuinbouw in Nederland strikt gecontroleerd door stichting SKAL, wat een garantie is voor de biologische kwaliteit van PUUR Aroma kruiden. U kunt met een gerust hart genieten van deze natuurlijke smaakmakers, wetende dat ze met zorg en toewijding zijn geteeld.

Kruidenzaden


 

PUUR Aroma kruiden koopt u bij tuincentrum de Oude Tol!

Waar plant ik mijn kruidenplanten?

Het planten van kruiden vereist aandacht voor de juiste omstandigheden, zodat ze gedijen en u volop kunt genieten van hun smaakvolle bijdrage aan uw culinaire creaties. Hier zijn enkele tips:

  • Kruiden doen het uitstekend in bakken of potten op uw balkon, terras of in de tuin. Zorg ervoor dat de containers voldoende drainage hebben, en kies voor verschillende potten voor kruiden met vergelijkbare waterbehoeften. Dit geeft u de flexibiliteit om de kruiden te verplaatsen naar zonnigere of schaduwrijkere plekken, afhankelijk van het seizoen.
  • Als u de ruimte hebt, overweeg dan het creëren van een speciale kruidenborder in uw moestuin. Kruiden zoals rozemarijn, tijm en oregano gedijen goed in een zonnige omgeving en voegen niet alleen smaak toe aan uw gerechten, maar ook een aromatische dimensie aan uw tuin.
  • Voor een creatieve en ruimtebesparende optie kunt u overwegen om hangende manden te gebruiken voor uw kruiden. Dit is vooral handig als u beperkte ruimte hebt en toch wilt genieten van een verscheidenheid aan kruiden.

Een goed geplante en verzorgde kruidenplek zal uw gerechten verrijken en een prachtige aanvulling zijn op uw tuin.

Koop kruidenplanten van PUUR bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Dus, waar wacht u nog op? Breng een vleugje puurheid en een explosie van smaak naar uw keuken met de biologische kruiden van PUUR Aroma, verkrijgbaar bij de Oude Tol. Maak van elke maaltijd een culinair avontuur en laat uw smaakpapillen dansen op de verse tonen van de natuur. Ontdek de kracht van PUUR Aroma en geniet van een heerlijke en gezonde kookervaring! U verdient het beste, en wij brengen het rechtstreeks naar uw keuken.

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Wageningen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Met mei om de hoek is het tijd om uw aandacht te vestigen op dat uitgestrekte groene tapijt in uw tuin - uw gazon. Een weelderig groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een teken van een gezonde tuin. Maar hoe bereikt u dat perfecte gazon? Geen zorgen, tuincentrum de Oude Tol staat klaar met een uitgebreid stappenplan om uw grasmat groener te maken dan die aan de overkant.

...Lees meer...

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de k...

Lees meer...