• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Bezoek onze Voskes snackkraam voor honden!

Bezoek onze Voskes snackkraam voor honden!

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de keuze is reuze! En het beste van alles? Onze snacks zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Dat betekent dat u uw harige vriend af en toe kunt verwennen zonder u zorgen te hoeven maken over zijn gezondheid. Komt u ook uw emmertje vullen?

Waarom uw hond een lekker koekje verdient

Een snackje op z'n tijd is voor ons niet meer dan normaal. Het geeft ons positieve energie en het voelt als een verdiende verwennerij. Ook honden verdienen zo'n momentje en hier is waarom:

  • Het belonen van goed gedrag bij uw hond is niet alleen een manier om hem te laten weten dat hij iets goed heeft gedaan, maar het versterkt ook de band tussen u en uw huisdier.
  • Door uw hond af en toe te verwennen met een smakelijke traktatie, creëert u een positieve associatie met gehoorzaamheid en gehoorzaamheidstraining, wat kan helpen bij het vormen van gewenst gedrag op lange termijn.
  • Bovendien kunnen hondenkoekjes ook een nuttige rol spelen in de training van uw hond. Door positief gedrag te belonen met een smakelijke beloning, moedigt u uw hond aan om dit gedrag te herhalen.

Het is een effectieve en vriendelijke manier om gewenst gedrag te stimuleren en te versterken, of het nu gaat om zindelijkheidstraining, gehoorzaamheidstraining of het aanleren van nieuwe trucjes.

Alles voor uw hond



Hoeveel snacks moet uw hond krijgen?

Het is belangrijk om snacks met mate te geven en ze te beschouwen als aanvullende traktaties in plaats van hoofdmaaltijden. Een paar kleine traktaties per dag zijn meestal voldoende om uw hond blij te maken zonder zijn dieet uit balans te brengen. Let op het formaat en de leeftijd van uw hond, zijn activiteitsniveau en zijn dieet bij het bepalen van de juiste hoeveelheid snacks. Als richtlijn geldt dat snacks niet meer dan 10% van de totale dagelijkse calorie-inname van uw hond mogen uitmaken.

Voskes hondensnacks shopt u bij tuincentrum de Oude Tol!

Maak kennis met Voskes: al 40 jaar kwaliteit en smaak

Voskes is al meer dan 40 jaar een begrip als het gaat om gezonde en smakelijke snacks voor huisdieren. Wat hun van anderen onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en smaak. Al hun snacks worden zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond voor uw huisdier. Of het nu gaat om hondenkoekjes, kauwsnacks of natvoer, bij Voskes vindt u altijd iets waar uw huisdier dol op zal zijn.

Ontdek de Voskes snackbar bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen!

Dus, waar wacht u nog op? Breng een bezoek aan tuincentrum de Oude Tol en ontdek onze Voskes snackbar op de dierenafdeling. Trakteer uw harige vriend op een smakelijke traktatie en zie zijn staart kwispelen van geluk. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet af en toe verwend worden? Kom langs en laat uw hond kennismaken met het plezier van Voskes snacks!

Openingstijden & contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Het is bijna Moederdag: tijd om je moeder in de bloemetjes te zetten! Letterlijk of figuurlijk. Ons tuincentrum puilt uit van mooie planten (voor buiten én binnen) en sfeervolle accessoires waarmee je haar zeker opfleurt.

Lees meer...

Bent u klaar om uw tuin te transformeren in een bruisend paradijs voor bijen en vlinders? Laat uw grasmaaier dan in mei lekker in de schuur staan. Bent u al bekend met het 'maai mei niet' initiatief? Het laten groeien van uw grassprieten biedt talloze voordelen voor zowel u als de natuur. Benieuwd naar hoe u kunt bijdragen aan een groenere wereld? Lees snel verder! Uiteraard bent u ook bij tuincentrum de Oude Tol welkom om meer te...

Lees meer...

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Wageningen zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...