• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bezoek onze Voskes snackkraam voor honden!

Bezoek onze Voskes snackkraam voor honden!

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de keuze is reuze! En het beste van alles? Onze snacks zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Dat betekent dat u uw harige vriend af en toe kunt verwennen zonder u zorgen te hoeven maken over zijn gezondheid. Komt u ook uw emmertje vullen?

Waarom uw hond een lekker koekje verdient

Een snackje op z'n tijd is voor ons niet meer dan normaal. Het geeft ons positieve energie en het voelt als een verdiende verwennerij. Ook honden verdienen zo'n momentje en hier is waarom:

  • Het belonen van goed gedrag bij uw hond is niet alleen een manier om hem te laten weten dat hij iets goed heeft gedaan, maar het versterkt ook de band tussen u en uw huisdier.
  • Door uw hond af en toe te verwennen met een smakelijke traktatie, creëert u een positieve associatie met gehoorzaamheid en gehoorzaamheidstraining, wat kan helpen bij het vormen van gewenst gedrag op lange termijn.
  • Bovendien kunnen hondenkoekjes ook een nuttige rol spelen in de training van uw hond. Door positief gedrag te belonen met een smakelijke beloning, moedigt u uw hond aan om dit gedrag te herhalen.

Het is een effectieve en vriendelijke manier om gewenst gedrag te stimuleren en te versterken, of het nu gaat om zindelijkheidstraining, gehoorzaamheidstraining of het aanleren van nieuwe trucjes.

Alles voor uw hondHoeveel snacks moet uw hond krijgen?

Het is belangrijk om snacks met mate te geven en ze te beschouwen als aanvullende traktaties in plaats van hoofdmaaltijden. Een paar kleine traktaties per dag zijn meestal voldoende om uw hond blij te maken zonder zijn dieet uit balans te brengen. Let op het formaat en de leeftijd van uw hond, zijn activiteitsniveau en zijn dieet bij het bepalen van de juiste hoeveelheid snacks. Als richtlijn geldt dat snacks niet meer dan 10% van de totale dagelijkse calorie-inname van uw hond mogen uitmaken.

Voskes hondensnacks shopt u bij tuincentrum de Oude Tol!

Maak kennis met Voskes: al 40 jaar kwaliteit en smaak

Voskes is al meer dan 40 jaar een begrip als het gaat om gezonde en smakelijke snacks voor huisdieren. Wat hun van anderen onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en smaak. Al hun snacks worden zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond voor uw huisdier. Of het nu gaat om hondenkoekjes, kauwsnacks of natvoer, bij Voskes vindt u altijd iets waar uw huisdier dol op zal zijn.

Ontdek de Voskes snackbar bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen!

Dus, waar wacht u nog op? Breng een bezoek aan tuincentrum de Oude Tol en ontdek onze Voskes snackbar op de dierenafdeling. Trakteer uw harige vriend op een smakelijke traktatie en zie zijn staart kwispelen van geluk. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet af en toe verwend worden? Kom langs en laat uw hond kennismaken met het plezier van Voskes snacks!

Openingstijden & contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...