• Service en kwaliteit
 • Groot assortiment
 • Aantal m2 = 7.000m2
 • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dierenwinkel

U wilt uw liefste huisgenoot toch alleen het allerbeste bieden? U vindt bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen een gehele dierenwinkel vol artikelen waarmee u uw hond, kat, knaagdier en vis een beetje gelukkiger maakt. Het is een échte dierenshop met een breed scala aan producten van allerlei topmerken. Van kattenvoer tot aan hondenspeeltjes en van vogelzaad tot bodembedekking; bij ons komt uw beestachtig leuke huisdier niks te kort! Voor ieder dier is er iets moois, lekkers en fijns te vinden. Kom langs om ons aanbod te ontdekken! We verkopen onder andere de producten van Beeztees, Sanicat, Boony en Edgard & Cooper.

Dierenwinkel Wageningen

Dierenbenodigdheden kopen in de buurt van Nijmegen, Ede, Arnhem of Veenendaal? Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen heeft een groot assortiment aan dierenbenodigdheden! Wij leven al eeuwenlang met huisdieren om ons heen. Huisdieren, zoals honden en katten, werden vroeger niet per se gehouden voor de warmte en het gezelschap, zoals nu. Huisdieren hadden vroeger namelijk een belangrijke functie! Huisdieren gaven sociale status, hielpen bij de jacht, boden bescherming, vingen ongedierte uit huizen en waarschuwden ons voor gevaar. Op dit moment zien we huisdieren als echte aanvulling op het gezin en zijn ze onze beste vrienden. Een leven zonder onze lieve vrienden kunnen wij ons haast niet meer voorstellen. Daarom is het essentieel ze te verwennen met de fijnste leefomstandigheden en de beste voeding. Wij verkopen onder andere de volgende dierenspullen in Wageningen:

 • Hondenmand
 • Kattenbak
 • Konijnenhok
 • Hondenriem
 • Visvoer
 • Kattenvoer
 • Krabpaal
 • Hondentuigje

Honden

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Het beste voor uw huisdier

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die opgroeien met huisdieren over het algemeen socialer en empatischer zijn. Wist u dat het aaien van huisdieren een rustgevende werking heeft op mensen? Zo is namelijk bewezen dat mensen met een huisdier minder stress ervaren. Mensen met huisdieren voelen zich bovendien minder snel eenzaam. Ook het uitlaten van bijvoorbeeld de hond is goed voor uw gezondheid. Er zijn echter nog veel meer redenen waarom het nemen van een huisdier een goed idee is. Bij ons vindt u in ieder geval alle benodigdheden!

Katten

 

Spelen met dieren

Het is uiteraard erg leuk om te spelen met uw huisdier. Dit geeft hem of haar de nodige uitdaging en is goed voor de gezondheid. Spelenderwijs leren is nooit weg! We verkopen onder andere de volgende dieren spelletjes:

 1. Werpspelletjes zijn zeer waarschijnlijk het meest bekend en kennen we ook als rapporteren. Voor veel honden is dit een leuk actief spelletje en voor uw kat kunt u een speeltje langzaam trekken achter een object. Op die manier wordt ook het jachtinstinct geprikkeld! 
 2. Lichtjes zijn erg interessant voor uw huisdier. Zo kunt u een laserlampje aanschaffen en het licht op de vloer of muur schijnen. 
 3. Uw dier laten jagen (oftewel zoeken) naar wat lekkere droge brokjes stimuleert het instinct van het huisdier. Dieren moeten dit van oorsprong natuurlijk ook doen en hierdoor krijgen ze de kans om eens goed hun neus te gebruiken en op zoek te gaan. 

Kom voor de mooiste, fijnste en lekkerste dierbenodigdheden naar tuincentrum de Oude Tol!

Bezoek ons tuincentrum in Wageningen

Naast dierenvoeding en huisvesting voor dieren hebben wij nog veel meer dierenbenodigdheden op voorraad. Bezoek de dierenwinkel in ons tuincentrum te Wageningen voor ons complete assortiment dierenbenodigdheden en krijg direct persoonlijk advies. Onze medewerkers op de dierenafdeling voorzien u graag van advies en helpen u bij het uitzoeken van de juiste artikelen voor uw hond, kat, cavia, konijn, vis of parkiet. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze! 

Contact & openingstijden