• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Alle hond benodigdheden die je nodig hebt

Honden zijn een van de populairste huisdiersoorten in Nederland, hondenbenodigdheden zijn daarom een onderdeel van ons assortiment. Wil je hondenvoeding, hondenmanden of hondenspeeltjes kopen in Wageningen? Wij hebben een ruim assortiment aan hondenbenodigdheden. In onze dierenwinkel vind je alles wat je nodig heeft voor jouw hond. 

Waarom eet een hond gras?

Eigenlijk zijn er verschillende oorzaken waarom jouw hond gras aan het eten is. De eerste is speelsheid van de honden: dit zien we met name terugkomen bij jonge hondjes. Gaat jouw volwassen hond gras eten? Dan kan dit wijzen op maag (en/of darm) problemen. Door wat gras te eten wekt de hond een braakreflex op zodat hij of zij gaat braken.

Hoe vaak hond uitlaten?

Hoe vaak laat jij jouw hond uit? Het verschilt enorm per hond en ras hoe vaak en hoe lang de hond uitgelaten moet worden. Over het algemeen doe je dit drie tot vier keer per dag. Een keer in de ochtend, middag, avond en voor het slapengaan. Een volwassen hond heeft behoefte aan een grote wandeling, dus het liefst meer dan vijf minuten. 

Wat zijn de meest populaire hondenspullen?

Dit is onze top vijf hondenbenodigdheden uit onze dierenwinkel:

  1. Honden halsband

  2. Hondenbench

  3. Hondenkussen

  4. Hondentuigje

  5. Hondenriem

Hondenbenodigdheden voor jouw hondje

In ons tuincentrum in Wageningen vind je alles voor je hond. Van hondenmanden, voer- en drinkbakken, benches en riemen tot voeding, kluiven en leuke hondenspeeltjes. Wij geven je graag advies over welk hondenvoer het beste is voor je hond. Beloon jouw hond met goed voer, geweldige speeltjes of een heerlijke mand.

Hondenbenodigdheden, topmerken!

Je wilt natuurlijk het beste voor je hond. In onze dierenwinkel in Wageningen kun je terecht voor verschillende (top)merken. Honden zijn een van de oudste huisdieren van de mens en bestaan al eeuwenlang! Zo zijn er in Nederland meer dan twee miljoen honden en dat is uiteraard niet zonder reden. De hond is namelijk meer dan alleen een huisdier. Jouw hond is een gezellige speelkameraad, een behoedzame knuffelbeer, een sterke levensbegeleider en uiteraard een belangrijke vriend voor ons.

Met het brede assortiment hondenspullen, kun je jouw hond alles geven wat hij nodig heeft voor een gelukkig en leuk leven. Beloon jouw hond daarom ook eens met leuke dierenspullen zoals een speelbal, hondensnacks, halsbanden, hondenspeelgoed en lekker hondenvoer. In ons tuincentrum te Wageningen zijn niet alleen de beste nat- en droog voeren te koop, maar ook leuk speelgoed en robuuste hondenbenches. Bovendien zijn er nog vele andere praktische aanbiedingen te vinden bij tuincentrum de Oude Tol.

Advies over jouw hond

Of je nu een kleine of grote hond hebt, kortharig of langharig, een pup of een senior, met elke hond kun je bij ons terecht. Kom gerust bij ons langs voor vrijblijvend advies, wij staan je graag te woord om je een stap verder te brengen naar de juiste keuze voor je hond. Jouw trouwe viervoeter mag natuurlijk mee. Hondensnacks kunnen in veel diverse situaties gebruikt worden zoals hondenopvoeding en het verzorgen van het gebit van honden. Door diverse vormen, consistenties en smaakrichtingen is de juiste snack voor jouw hond verkrijgbaar. Ook voor een compleet aanbod van hondenaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Door de juiste shampoo, borstels en kammen kun je zorgen voor goede hygiëne en vachtverzorging en jouw hond vlo- en tekenvrij houden. Voor vragen zoals: ''Hoe lang is een hond loops?'' en ''Wat mag een hond eten?'' kun je gemakkelijk terecht bij een van onze werknemers. Zij kunnen je van advies voorzien over alles wat je wil weten over hondjes.

Toon filters Verberg filters

Filter producten