• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinverlichting voor de ultieme sfeer

Tuinverlichting voor de ultieme sfeer

De zomer komt ten einde en de herfst staat alweer voor de deur.. de zomer van 2019 is voorbij gevlogen! Wij geven je wat keuzes tuinverlichting om de leuke zomeravonden nét wat langer door te trekken voordat je in een winterdip belandt. Lees meer over ons aanbod tuinverlichting!

Webshop tuinverlichting
 

LED buitenverlichting kopen 

Wij bieden allerlei soorten tuinverlichting om sfeer en gezelligheid in de tuin te creëren! Een enorm populaire keuze is LED tuinverlichting. Waarom? LED buitenverlichting is ook voor het verlichten van de buitenruimte, de meest duurzame én energiezuinige optie die bestaat. Naast de duurzame factor van LED verlichting, zijn onze kwalitatieve LED lichtbronnen zeer energiezuinig. In vergelijking met een traditionele gloeilamp gebruikt LED tot circa 80% minder energie en gaat LED onder normale omstandigheden wel 10 keer langer mee dan bijvoorbeeld een halogeen lichtbron.

buitenverlichting kopen - duurzaam

Tuinlantaarns: always classy

Door kaarsen te kopen, kun je echt sfeer en warmte creëren in je tuin. Maar je kunt ook de keuze maken voor tuinlampen zoals een tuinlantaarn. Je kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor een tipkaarslamp als lichtbron waarmee je iedereen jaloers maakt! Door een lantaarn te kopen, krijg je een veel mooier effect én je tuin ziet er een stuk gezelliger uit. Leuk, toch? 

LED tuinverlichting kopen in Wageningen

Genieten met solar tuinverlichting: de zon!

Ook hebben wij verschillende soorten solar verlichting wat een enorm duurzame oplossing is om jouw eigen tuin in het licht te zetten. Heb je geen stekker of stopcontact in de buurt? Dan is solar tuinverlichting de ideale keuze voor je: lekker ophangen én klaar! Een solar buitenlamp werkt namelijk op zonne-energie dus de energie die gebruikt wordt, is overdag opgewekt door daglicht en de zon, waardoor je in de avond lekker buiten kan zitten. Tuinlampen die goed voor het milieu zijn én het is gezellig: twee vliegen in één klap! Met buitenverlichting geniet je het hele jaar door in jouw eigen gezellige tuin. Door buitenlampen aan te schaffen, betrek je, ongeacht het seizoen, jouw tuin altijd bij het leven binnen het huis. Het zou natuurlijk mega zonde zijn als je een mooie tuin hebt aangelegd met tuinmeubelen en tuinplanten en die vervolgens in de donkere maanden niet meer ziet als je na een dag hard werken thuis komt. Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke lamp? Dan zijn onze solar lampen een aansluitende keuze voor jou. Onze solar tuinlampen halen namelijk energie uit de kracht van de zon en stralen deze energie vervolgens uit met licht. 

Er zijn eindeloze mogelijkheden: zolang het thuis maar sfeervol is. Het belangrijkste is om vooral tuinverlichting te kopen die naar jouw smaak is. Kies je favoriete tuinverlichting, glaasje wijn erbij en genieten maar!

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Wageningen geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...