• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinverlichting: sfeervol én veilig

Om jouw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij een groot assortiment tuinverlichting en buitenverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kun jij de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen. Uit 220 V of zwakstroom, uit lampen met bewegingsmelder of in te stellen lichtinval. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen bij ons in Wageningen. Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen voor ons complete assortiment tuinverlichting. Wij geven jou graag passend advies. 

Tuinverlichting kopen in Wageningen

Tuinverlichting en tuinlampen zijn natuurlijk hard nodig in de wintermaanden, maar zijn ook voor de zomerse periode knus én gezellig. In deze categorie kun je terecht voor al jouw soorten tuinverlichting. Denk maar aan:

  • Buitenlamp

  • Wandlamp

  • Buitenverlichting LED

  • Inbouwspots

Diverse soorten tuinverlichting

Eigenlijk alles van prikspots, tuinverlichting voor de schutting en buitenlampen kun je vinden in ons tuincentrum in Wageningen. Alles wat simpelweg met tuinlampen & tuinverlichting te maken heeft, is bij ons verkrijgbaar. Je kunt jouw tuin een geheel nieuwe uitstraling geven met verschillende soorten verlichting! Solar lampen voor jouw terras of versier jouw tuinhuisje eens met mooie wandlampen. Weet je niet precies wat je wilt? Geen probleem. Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom gezellig langs in de winkel. 

Tuinverlichting: Design en functionaliteit

Het kan natuurlijk alleen maar een pluspunt zijn als tuinverlichting beschikt over meerdere eigenschappen. Dit houdt in dat een tuinlamp niet alleen op het design zal worden beoordeeld, maar ook op de kwaliteit en functionaliteit. Een lamp voor de tuin heeft bijvoorbeeld veel te maken met het weer. In Nederland is het soms moeilijk te verwachten wat voor winter of zomer eraan komt, dus buitenverlichting dient goed tegen barre weersomstandigheden te kunnen en jouw tuin prachtig te verlichten voor de langere termijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze decoratieve tuinverlichting, deze decoratieve lampen geven jouw tuin direct een sfeervolle uitstraling en kunnen in iedere tuin hun weg vinden.

Duurzame tuinverlichting

Met de juiste buitenverlichting geniet je nóg meer van jouw tuin of terras! Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke lamp, dan zijn onze solar buitenlampen een aansluitende keuze voor jou. Onze Solar tuinlampen halen namelijk energie uit de kracht van de zon en stralen deze energie vervolgens uit met licht. Een Solar lamp is makkelijk te plaatsen én hoeft bovendien niet aangesloten te worden op het net. Kom gezellig langs ons tuincentrum in Wageningen nabij Nijmegen, Ede, Arnhem en Veenendaal voor de mooiste tuinverlichting en buitenverlichting. Bekijk ook eens onze zonne-energie tuinverlichting en de zwakstroom. Zo is er voor ieder wat wils! 

Buitenverlichting LED

Het gehele jaar door zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit binnen jouw eigen unieke tuin in kan kijken. Op deze manier betrek je, ongeacht het seizoen, jouw tuin ook bij het leven binnen het huis. Het is namelijk erg zonde als je een mooie tuin hebt aangelegd, en die vervolgens in de donkere maanden niet meer ziet als je na een dag hard werken thuis komt. Naast onze solar tuinverlichting is ook LED tuinverlichting enorm populair geworden de afgelopen jaren. LED buitenverlichting is ook voor het verlichten van de buitenruimte, de meest duurzame én energiezuinige optie die bestaat. Naast de duurzame factor, zijn kwalitatieve led lichtbronnen zeer energiezuinig. In vergelijking met een traditionele gloeilamp gebruikt LED tot circa 80% minder energie en gaat LED onder normale omstandigheden wel 10 keer langer mee dan bijvoorbeeld een halogeen lichtbron.

Toon filters Verberg filters

Filter producten