• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuinverlichting

U bent bij tuincentrum de Oude Tol aan het juiste adres voor een adembenemende collectie tuinverlichting die niet alleen uw buitenruimte verlicht, maar ook een vleugje veiligheid, schoonheid en sfeer toevoegt aan uw tuin. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en zijn er trots op u een uitgebreid assortiment solarverlichting aan te bieden. Solar is immers de toekomst! Met gerenommeerde merken zoals Konstsmide en Luxform brengen we uw buitenomgeving tot leven op een milieubewuste en stijlvolle manier. Kom langs in ons tuincentrum in Wageningen voor ons complete assortiment tuinverlichting. Wij geven u graag passende tips and tricks voor uw situatie!

Energiezuinige verlichting

Bij tuincentrum de Oude Tol geloven we in het omarmen van duurzame oplossingen die niet alleen de pracht van uw tuin benadrukken, maar ook onze ecologische voetafdruk verminderen. Onze collectie tuinverlichting omvat een uitgebreide selectie van solarverlichting die, uiteraard, werkt op zonne-energie. Deze energiezuinige verlichtingsoptie maakt gebruik van de kracht van de zon om op te laden en 's avonds een warm en uitnodigend licht te verspreiden.

Hoe werkt solar?

Onze selectie solarverlichting is ontworpen om te voldoen aan uw esthetische wensen terwijl ze een duurzame keuze vertegenwoordigen. Deze verlichtingsoplossingen variëren van decoratieve spots tot feestelijke lichtslingers en alles daartussenin. Ze laden overdag op via zonnepanelen en schakelen automatisch in bij schemering, waardoor u 's nachts kunt genieten van een zachte gloed zonder enige elektriciteitskosten. Ontdek de verscheidenheid aan stijlen, van klassiek tot eigentijds, en geef uw tuin een eigen karakter met onze solarverlichting.

Kies voor verlichting van het merk Luxform! Uiteraard verkrijgbaar bij tuincentrum de Oude Tol.

Topkwaliteit van Konstsmide en Luxform

Om ervoor te zorgen dat u alleen het beste van het beste naar uw tuin of balkon haalt, hebben we samengewerkt met enkele van de meest gerespecteerde merken in de industrie. Konstsmide en Luxform staan bekend om hun innovatie en kwaliteit, en hun assortiment tuinverlichting is geen uitzondering. Met aandacht voor detail en vakmanschap bieden deze merken verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in uw tuin.

Tip! Maak gebruik van "layering" om diepte en dimensie aan uw buitenruimte toe te voegen. Net zoals in interieurontwerp, draait het bij tuinverlichting om het creëren van verschillende lagen van licht om een prachtig en meeslepend effect te bereiken.

Konstsmide: elegante ambiance

Konstsmide heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van verfijnde en tijdloze verlichting. Hun tuinverlichtingscollectie omvat een scala aan stijlen, van traditioneel tot eigentijds, en maakt gebruik van hoogwaardige materialen om een blijvende indruk te maken. De aandacht voor esthetiek en functionaliteit komt tot uiting in hun wandlampen, staande lampen en hangende verlichtingsopties. Konstsmide verlichting voegt niet alleen een warme gloed toe aan uw buitenruimte, maar ook een gevoel van elegantie.

Meer over solar

Luxform: innovatie in verlichtingstechnologie

Luxform staat bekend om zijn innovatieve benadering van verlichting en heeft een assortiment dat het samenspel tussen technologie en design benadrukt. Hun tuinverlichting combineert moderne esthetiek met energie-efficiënte technologieën. Met opties zoals verstelbare spots, padverlichting en decoratieve tuinverlichting, stelt Luxform u in staat om uw tuin op een manier te verlichten die bij uw levensstijl past. De duurzaamheid van hun producten komt overeen met onze eigen toewijding aan milieubewustzijn.

Niet alleen mooi, maar ook veilig!

Verlichting biedt ook essentiële veiligheidsvoordelen. Goed geplaatste tuinverlichting verlicht donkere hoeken en looppaden, waardoor het zicht wordt verbeterd en obstakels duidelijk zichtbaar worden. Ook schrikt het potentiële indringers af. Licht maakt het voor criminelen moeilijker om onopgemerkt te blijven en vergroot de kans dat ze worden gezien. De juiste tuinverlichting zorgt bovendien voor een naadloze overgang tussen uw binnen- en buitenruimtes. Dit kan het comfort vergroten en ervoor zorgen dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw leefruimte, zelfs 's avonds.

Blog: tuinverlichting kiezen

Maak een verlichtingsplan

Een goed doordacht verlichtingsplan is van cruciaal belang om zowel de schoonheid als de veiligheid van uw buitenruimte te verbeteren.

  • Begin met een analyse van uw ruimte en identificeer belangrijke zones die verlichting nodig hebben.
  • Kies verschillende soorten verlichting, zoals accent-, taak- en sfeerverlichting, afhankelijk van de functie van elke zone.
  • Selecteer bijpassende armaturen die de stijl van uw buitenruimte aanvullen en houd rekening met de gewenste lichtsterkte voor elke plek.
  • Plan de plaatsing van de armaturen zorgvuldig om de gewenste effecten te bereiken, en overweeg automatiseringsopties voor extra functionaliteit.

Met deze stappen kunt u een verlichtingsplan creëren dat uw buitenruimte omtovert tot een sfeervolle, gastvrije en veilige omgeving voor elke gelegenheid.

Woondecoratie: lampen

Kies bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen, nabij Ede en Woudrichem, voor Luxform tuinverlichting!

Shop uw buitenverlichting bij tuincentrum de Oude Tol

Wij nodigen u uit om tuincentrum de Oude Tol in Wageningen te bezoeken en onze uitgebreide collectie tuinverlichting zelf te ervaren. Bewonder de diverse stijlen, voel de kwaliteit van de materialen en visualiseer hoe deze verlichting uw buitenruimte zal transformeren zodra de zon ondergaat. Onze passie voor duurzaamheid en schoonheid komt tot uiting in elk aspect van onze tuinverlichtingscollectie. Samen kunnen we uw buitenruimte laten stralen!

Openingstijden & contacten

Toon filters Verberg filters

Filter producten