• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Arrangementen en bloemstukken

Voor een mooie plantenarrangement bent u bij Tuincentrum De Oude Tol helemaal aan het juiste adres!

Breng uw schaal of plantenbak naar De Oude Tol

Heeft u thuis een mooie schaal of plantenbak welke u graag wilt laten vullen met mooie bijpassende planten? Dan helpen wij u graag verder! Niet iedereen vindt het leuk of heeft het inzicht om in een bestaande schaal of plantenbak een mooie plantencreatie te maken. De medewerkers van ons tuincentrum in Wageningen hebben gelukkig al vaker met dit bijltje gehakt en weten door goed naar uw wensen te luisteren altijd een mooi plantenarrangement voor u te verzorgen.

Een plantenbak of schaal kopen en laten opmaken in Wageningen

Bij ons in het tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan plantenbakken en mooie schalen, maar ook daar moet natuurlijk nog een mooie plantenarrangement in. Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Kies de schaal of plantenbak die past bij uw inrichting en voldoet aan uw wensen en laat onze groene vingers een mooie plantencreatie voor u verzorgen. 

Bij het vullen van een schaal of plantenbak zullen wij rekening houden met uw smaak, maar ook uw wensen om er zelf nog extra aandacht aan te besteden of er liever geen omkijken meer naar te hebben. 

Kom langs en laat u verrassen door de groene vingers van Tuincentrum De Oude Tol. Heeft u vooraf al enkele vragen, klik dan hier voor ons adres, de openingstijden en andere contactinformatie!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten