• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten kopen in Wageningen? Kom langs bij tuincentrum De Oude Tol en laat u verrassen door het ruime aanbod cactussen en vetplanten. In allerlei soorten en maten. 

Kleine cactussen en vetplanten hip!

Steeds vaker ziet u ze voorbijkomen, creaties met kleine cactussen en vetplanten in de mooiste vormen en kleuren. Tuincentrum De Oude Tol speelt hier natuurlijk op in met een ruim aanbod kleine cactussen en vetplanten. Stel zelf een mooi arrangement samen met leuke kleine vetplantjes of wissel cactussen en vetplanten met elkaar af voor een mooi verwilderd effect. 

Uiteraard kunt u onze medewerkers ook vragen om een schaal of plantenbak voor u te verzorgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plantenarrangement.

Grote cactussen en vetplanten voor in huis

Ook grote stoere cactussen en vetplanten hebben wij in ons plantenassortiment. Grote cactussen en vetplanten kunnen een echte blikvanger zijn in uw huis. Een mooi wit dressoir combineert prachtig met een mooie vetplanten of wat dacht u van een houten vloer met een terracotta bloempot en een grote opvallende cactus? De mogelijkheden met cactussen en vetplanten zijn eindeloos!

Bekijk en koop cactussen en vetplanten bij Tuincentrum De Oude Tol

Kom langs bij ons tuincentrum in Wageningen voor een mooi aanbod cactussen en vetplanten of bekijk ons hele assortiment Kamerplanten. Heeft u vooraf al enkele vragen, neem dan contact met ons op!

                                                                        

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten