• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloeiende kamerplanten

De mooiste bloeiende kamerplanten koopt u bij Tuincentrum De Oude Tol! Bloeiende planten, anders dan "groene planten" bloeien en groeien het hele jaar door of gedurende specifieke perioden in het jaar. 

Kamerplanten uit de tropen

Veel kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische of subtropische landen en daar moet rekening mee gehouden worden. Oerwoudplanten zoals varens verdragen geen felle zon, cactussen daarentegen staan graag in de zon, hoe warmer hoe beter.

De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte standplaats. Naast watergeven, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig en sommige planten zijn gek op een voetbad, zoals de:

Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond. Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Bekijk en koop bloeiende kamerplanten bij Tuincentrum De Oude Tol

Kom langs bij ons tuincentrum in Wageningen voor een mooi aanbod aan bloeiende kamperlanten of bekijk ons gehele assortiment kamerplanten.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten