• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloemen

Snijbloemen kopen in Wageningen? Kom dan eens langs bij tuincentrum De Oude Tol. Wij bieden u een mooi assortiment verse snijbloemen, prachtige boeketten, liefdevolle bruidsboeketten en mooie rouwarrangementen, die passen bij de gelegenheid en aangepast zijn op het seizoen. Wilt u meer weten over het aanbod bloemen bij ons in het tuincentrum in Wageningen? Klik dan op een van de onderstaande productgroepen of kom langs bij ons in het tuincentrum.

Bloemen kopen in Wageningen bij De Oude Tol

Bij ons in het tuincentrum in Wageningen kunt u dagelijks verse bloemen verwachten. Wij hebben standaard een aantal mooie boeketten voor u klaarstaan, maar kunnen ook een boeket maken met bloemen en groen naar eigen keus.  Gaat u trouwen of bent u juist aan het rouwen? Ook voor boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden zult u bij ons op een fijne manier worden geholpen. Wij kunnen uw gehele trouwlocatie voorzien van mooie trouwbloemen, maar ook maken wij graag een bijzonder bruidsboeket voor u op.

Bent u zojuist iemand verloren en zoekt u een bloemist die de situatie begrijpt, tijd voor u maakt en een mooi rouwboeket of rouwstuk voor u kan maken dan bent u bij ons ook van harte welkom. 

Online bloemen kopen in onze webwinkel

In samenwerking met Fleurop kunnen wij in heel Nederland bloemen leveren. Alle bloemen die bezorgd moeten worden in en om Wageningen worden door onszelf verzorgd. Wilt u graag een boeket laten bezorgen verderop in Nederland dan selecteren wij een goede Fleurop partner die het boeket voor ons zal uitleveren. Een lokale bloemenwebwinkel, met landelijke dekking!

Neem eens een kijkje in de bloemenwebshop en laat vandaag nog een mooi boeket bezorgen, vóór 12 uur besteld, vandaag geleverd