• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloemen

Bloemen kopen in Wageningen? Kom langs bij tuincentrum De Oude Tol in Wageningen. Wij bieden u een ruim assortiment verse bloemen, tegen een goede prijs waar u lang plezier van zult hebben.

Bloemen kopen bij De Oude Tol in Wageningen

Dagelijks worden de bloemen verse bij ons aangeleverd. Standaard hebben wij een aantal mooie boeketten voor u klaarstaan die passen bij de laatste trends en het seizoen. Ook voor bruidsboeketten en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken tijd voor u, luisteren goed naar uw wensen en zullen ervoor zorgen dat u bloemen krijgt waar u geen spijt van zult krijgen! Klik op een van de onderstaande assortimentsgroepen voor meer informatie.

Online bloemen kopen kan ook in onze bloemenwebwinkel

In samenwerking met Fleurop kunnen wij in heel Nederland bloemen leveren. Alle bloemen die bezorgd moeten worden in en om Wageningen worden door onszelf verzorgd. Wilt u graag een boeket laten bezorgen verderop in Nederland dan selecteren wij een goede Fleurop partner die het boeket voor ons zal uitleveren. Een lokale bloemenwebwinkel, met landelijke dekking!

Neem eens een kijkje in de bloemenwebshop en laat vandaag nog een mooi boeket bezorgen, vóór 12 uur besteld, vandaag geleverd

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen