• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Boeketten

Mooie, verse boeketten koopt u in Wageningen! Kom naar tuincentrum De Oude Tol in Wageningen en laat u verrassen door de heerlijke geur van verse boeketten in Wageningen.

De mooiste boeketten kopen in Wageningen?

Wij hebben standaard diverse mooie boeketten voor u klaarstaan bij ons in het tuincentrum in Wageningen, maar wilt u wat anders dan is dat geen enkel probleem. Kies uw favoriete bloemen, de gewenste takken groen en andere accessoires en wij maken met liefde een boeket voor u op maat.

Een mooi bloemenboeket is leuk om te krijgen en om te geven! Een klein boeket als presentje of een groot bloemenboeket voor een jubileum, trouwdag of heeft u misschien wat goed te maken? Bij De Oude Tol in Wageningen kunt u terecht voor beiden en u wordt door ervaren bloembinders met liefde voor het vak geholpen. Kies uit het grote aanbod kant-en-klare boeketten of laat onze bloembinders een mooi boeket voor u maken.

Online boeketten kopen? Wij hebben ook een bloemenwebshop

In samenwerking met Fleurop kunnen wij in heel Nederland bloemen leveren. Alle bloemen die bezorgd moeten worden in en om Wageningen worden door onszelf verzorgd. Wilt u graag een boeket laten bezorgen verderop in Nederland dan selecteren wij een goede Fleurop partner die het boeket voor ons zal uitleveren. Een lokale bloemenwebwinkel, met landelijke dekking!

Neem eens een kijkje in de bloemenwebshop en laat vandaag nog een mooi boeket bezorgen, vóór 12 uur besteld, vandaag geleverd

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen