• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Rouwarrangementen

Een mooi rouwboeket kopen in Wageningen? Kom dan eens langs bij tuincentrum De Oude Tol.

Een mooi rouwboeket kopen bij De Oude Tol in Wageningen

Net uw dierbare verloren? Dan komt er een hoop op u af terwijl uw hoofd daar helemaal niet naar staat. Dat begrijpen wij bij tuincentrum De Oude Tol maar al te goed en daarom vinden wij het belangrijk dat er iemand is die rustig de tijd voor u neemt. Neem voordat u langskomt bij voorkeur even contact met ons op zodat wij kunnen zorgen dat er iemand voor u klaarstaat. Wij maken op een afgesproken dag tijd voor u vrij om de wensen en mogelijkheden door te nemen. Ontzorgen is hierin voor ons een sleutelwoord. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak bij ons langskomen. 

Onze bloemschikkers hebben al jaren ervaring met het maken van mooie rouwboeketten en rouwstukken die voor iedere begrafenis of crematie speciaal worden samengesteld.  Onze bloemschikkers zetten zich altijd voor 100% in om met hun ervaring en uw wensen een mooi bloemstuk voor het afscheid van uw dierbare te maken.

Vooraf vragen over de mogelijkheden?

Heeft u vooraf al enkele vragen over planning, beschikbaarheid of welke andere vraag dan ook, laat het ons weten. Heeft u vooraf al enkele vragen, klik dan hier voor ons adres, de openingstijden en andere contactinformatie!

 

Rouwwerk kopen in WageningenRouwboeket kopen in Wageningen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen