• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Tuinplanten

Mooie tuinplanten kopen in Wageningen, nabij Bennekom en Veenendaal? Kom dan eens langs bij tuincentrum De Oude Tol! Bij ons vindt u een ruim assortiment planten van zeer goede kwaliteit. Met zorg geselecteerde kwekers lever tuinplanten vers bij ons aan en dat ziet u terug in de kwaliteit van onze tuinplanten.

Uw nieuwe tuinplanten kopen in Wageningen

Woont u in de buurt van Wageningen en kan uw tuin wel wat nieuwe planten gebruiken? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard. Wekelijks worden er verse tuinplanten bij ons aangeleverd die aansluiten bij het seizoen waar we dan in zitten. Wilt u een stralende voorjaarstuin creeëren of wilt u nog snel wat groenblijvende planten voor tijdens de wintermaanden planten? Het kan allemaal met de tuinplanten van De Oude Tol.

Meer dan alleen tuinpanten bij tuincentrum De Oude Tol in Wageningen

Naast tuinplanten vindt u bij ons in het tuincentrum ook alles voor de moestuin, zoals bloembollen en zaden, bomen en coniferen en een ruim aanbod heesters. Kortom, alles om een mooie botanische tuin, een klassieke Engelse tuin, of een juist een hele moderne tuin mee aan te kunnen planten. 

Heeft u vragen over de beplanting van uw tuin nabij Wageningen of bent u op zoek naar een paar mooie nieuwe tuinplanten. Kom dan langs bij ons in het tuincentrum en laat u verrassen door het ruime aanbod kwaliteitsplanten. Heeft u vooraf al enkele vragen, klik dan hier voor ons adres, de openingstijden en andere contactinformatie!