• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bloembollen en zaden

Het grootste aanbod bloembollen en zaden in Wageningen, vindt u bij tuincentrum De Oude Tol in Wageningen! Bent u net als wij een groot fan van zelf kweken in de tuin en/of moestuin? Dan kunt u bij ons in het tuincentrum nabij Rhenen en Bennekom uw hart ophalen!

Uw voorjaarsbollen kopen in Wageningen

Bij ons in het tuincentrum in Wageningen vindt u een ruim aanbod bloembollen, zoals voorjaarsbollen en zomerbollen. Voorjaarsbollen worden geplant tussen oktober en november en zomerbollen kunnen het best tussen april en mei, net na de vorstperiode de grond in. Bloembollen zijn makkelijk en voelen zich daarom overal thuis, kies een mooie plek in de tuin of zet ze in een bloempot op uw terras. Een van de bekendste voorjaarsbollen zijn natuurlijk de narcissen. Narcissen kunnen in de grond blijven zitten en zullen het volgende jaar in veelvoud weer opkomen. Tulpen en hyacinten zijn echte voorjaarsbollen die maar één seizoen meegaan. Botanische bloembollen zoals de blauwe druif, narcissen tête-a-tête en minitulpen vindt u ook in ons bloembollen assortiment.

Zomerbollen kopen bij De Oude Tol nabij Rhenen

Anemonen, dahlia's en gladiolen zijn éénjarig zomerbollen die van uw tuin een vrolijk schouwspel zullen maken! De bollen kunnen droog worden bewaard zodat u ze het volgende seizoen weer kunt planten. U kunt voorjaarsbollen in het najaar kopen en ze zelf planten zodat u in de vroege lente kunt genieten van de uitgekomen bloemen. 

Bloembollen op pot

Naast lossen voorjaarsbollen, zomerbollen en najaarsbollen vindt u bij ons ook een mooi aanbod bloembollen op pot. Leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook voor in uw eigen tuin nabij Wageningen. De combinatie van bol en pot is altijd afgestemd op het seizoen en de laatste (kleur)trends. 

(kruiden) zaden kopen in Wageningen

Zelf wat verrassing in de (moes)tuin zaaien is natuurlijk ook erg leuk! Daarom hebben wij bloemzaden, plantenzaden en kruidenzaden altijd ruim op voorraad. Zowel voor de siertuin als de groente- en kruidentuin bent u bij ons tuincentrum in Wageningen aan het juiste adres. Ook graszaden voor het zaaien van een speel-, of siergazon en weidebloemmengsels (een mix van klaprozen, korenbloemen en margrieten) die uw voortuin een fleurige aanblik geven hebben wij in ons zadenassortiment.

Kom voor de mooiste bloembollen en zaden langs bij De Oude Tol in Wageningen

Heeft dit uw tuiniershart sneller doen kloppen en staat u te popelen om bollen of zaden te planten en zaaien in uw tuin nabij Wageningen? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum, hier vindt u onze adres- en contactinformatie

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten