• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bomen & coniferen

De mooiste bomen kopen in Wageningen doet u bij tuincentrum De Oude Tol! Bomen zijn echte sfeermakers in uw tuin, zorgen voor wat privacy en bescherming tegen wind en zon. Wat ons betreft staat er in iedere tuin toch wel minimaal één boom te stralen tussen de overige beplanting.

Mooie bomen kopen in Wageningen

Bent u op zoek naar een mooie en passende boom voor uw voor- of achtertuin? Bij ons in het assortiment vindt u mooie leibomen, dakbomen en bolvormige bomen die in bijna alle tuinen passen, maar zeker voor kleine tuinen zijn dit soort bomen uiterst geschikt. Enkele bomen die klein kunnen blijven zijn de CatalpaEsdoornbolacasiatreurwilg en de laurier. Zoekt u juist een grote stoere boom dan kunnen wij u daar ook aan helpen! Houdt bij het aanschaffen van een mooie boom altijd rekening met uw buren, die moeten geen hinder ondervinden aan de door u aangeplante boom, dit kan later onnodig zorgen voor problemen.

Stappenplan boom kopen

Gaat u een nieuwe boom kopen voor uw tuin in of nabij Wageningen, houdt dan rekening met onderstaande punten:

  • Waar in uw tuin komt de boom te staan?
  • Is dit een zonnige of juist schaduwrijke plek?
  • Hoeveel ruimte is er voor de nieuwe boom en hoe hoog mag de boom maximaal worden?
  • Zullen de buren of uzelf last krijgen van de boom? Denk aan bladeren die vallen, de inval van zonlicht et cetera.

Als u deze punten in gedachten houdt bij het aanschaffen van een boom dan moet het zeker goedkomen! Heeft u vragen of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van een boom dan bent u van harte welkom bij ons in het tuincentrum in Wageningen

Coniferen kopen in Wageningen

Conifeer is de algemene benaming voor alle naaldbomen en -struiken. Bijna alle coniferen zijn wintergroen, alleen de larix verliest zijn naalden. Coniferen zijn sterke en hele makkelijke bomen die bijna overal goed zullen gedijen. Coniferen worden ook vaak als haagplanten gebruikt voor wat privacy en ter afscheiding van het erf. 

Kom voor uw bomen en coniferen naar De Oude Tol in Wageningen!

Weet u al precies welke boom u wilt of kunnen wij u nog ergens mee helpen? Kom langs bij ons in het tuincentrum in Wageningen en onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u vooraf al wat vragen over bomen of coniferen dan vindt u hier onze adres- en contactgegevens.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten