• Service en kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Aantal m2 = 7.000m2
  • Net even anders
Wij zijn geopend voor afhalen

De leukste last-minute kerstcadeaus!

De leukste last-minute kerstcadeaus!

Bent u op zoek naar de meest originele en groene kerstcadeaus om dit feestseizoen extra speciaal te maken? Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen hebben we een betoverend assortiment aan verrassende geschenken die perfect onder de kerstboom passen. Van kunstbloemen tot trendy vogelhuisjes, ontdek bij ons de leukste cadeau-ideeën voor een onvergetelijke kerst! We hebben iets voor elke smaak en elke portemonnee.

Kunstbloemen: altijd bloeiend, altijd mooi

Breng de natuurlijke schoonheid van bloemen in huis met onze prachtige collectie kunstbloemen. Onze experts kunnen zelfs een kleurrijk boeket voor u samenstellen, zodat u een blijvend stukje 'nep-natuur' cadeau kunt geven. Een uniek en kleurrijk presentje dat de ontvanger keer op keer doet glimlachen. Of het nu gaat om elegante rozen of vrolijke dahlia's, onze kunstbloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en nauwelijks te onderscheiden van echte bloemen. Hiermee creëert u een blijvende bloemenpracht die niet verwelkt, perfect om elke ruimte in huis op te fleuren. Een cadeau dat lang meegaat en altijd voor een vleugje fleur zorgt, zelfs op de donkerste winterdagen.

Kerstige verrassingen: opgemaakte kerststukjes en 'foute' kerstballen

Verras uw dierbaren met een feestelijk tintje: ga voor een kerstig cadeau! Denk bijvoorbeeld aan een prachtig opgemaakt kerststukje als eyecatcher op de feesttafel! Onze opgemaakte kerststukjes zijn met zorg samengesteld, gebruikmakend van verse en geurige kerstgroen. De levendige kleuren en feestelijke versieringen maken deze stukjes tot een blikvanger in elke kerstsetting. Met een persoonlijke touch zorgen we ervoor dat het kerstcadeau perfect aansluit bij de stijl en voorkeuren van de ontvanger. Een leuk lichtpuntje of een bijzondere kerstbal is ook een goed idee. Kies een kerstbal die perfect past bij het beroep, de hobby of de smaak van de ontvanger, en geef een ludiek cadeau dat zorgt voor extra kerstsfeer in huis. 

Blog: vier een duurzame kerst

 

Voor de vogelfanaat: trendy vogelhuisjes en gezellige voeders

Voor de liefhebbers van gevleugelde vrienden hebben we een unieke collectie trendy vogelhuisjes en gezellige voeders. Hiermee creëert de ontvanger een levendig tafereel vol fluitende vogeltjes. Fijn voor de vogels, leuk voor u! Onze vogelhuisjes zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Gemaakt van duurzame materialen en met oog voor design, voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. 

Dieren in de tuin

 


De leukste kerstcadeaus vindt u bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen!

Tip! Ook voor uw huisdier is het feest! Geef uw lieve kater of trouwe hond een lekkere snack of mooi speeltje van onze dierenafdeling.

Sfeervolle verlichting: (LED) kaars

Breng warmte in huis met sfeervolle verlichting! Onze collectie kaarsen en LED kaarsen zorgt voor een gezellige gloed tijdens de donkere winteravonden. Kies uit diverse kleuren en maten, en geef een cadeau dat de kerstsfeer versterkt en het interieur laat stralen. Ga voor een stel trendy dinerkaarsen of kies voor een heerlijke geurkaars. We hebben voor elke mood een passende geur. De LED kaarsen zijn een veilig alternatief, perfect voor gezinnen met nieuwsgierige huisdieren of kleine kinderen. Een cadeau dat de ruimte transformeert in een oase van rust en gezelligheid.

Warme voeten met stijl: shop sloffen

Voor degenen die van comfort houden, zijn onze heerlijk zachte sloffen het perfecte geschenk. Houd de voeten van uw dierbaren warm en gezellig met stijlvolle sloffen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een modieuze of grappige touch aan de wintergarderobe toevoegen. Onze sloffen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. We hebben ze in allerlei soorten en maten! Het perfecte cadeau om thuis te ontspannen en te genieten van de knusse winteravonden.

De leukste kerstcadeaus vindt u bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen!

Levendige groene sfeer: geef een mooie kamerplanten

Breng de natuur naar binnen met onze prachtige kamerplanten. Bij tuincentrum de Oude Tol potten we de kamerplant graag voor u op, waardoor u een kant-en-klaar cadeau ontvangt. Een groen geschenk dat niet alleen de lucht zuivert, maar ook de ruimte verrijkt met natuurlijke schoonheid. Onze kamerplanten variëren van luchtzuiverende varianten tot trendy exemplaren in decoratieve potten. Een cadeau dat groeit en bloeit, net als de liefde voor groen en de natuur. Een blikvanger die het interieur verfrist en een groene oase creëert in elke kamer.

Bloempotten

 

Kom voor de beste kerstcadeaus naar tuincentrum de Oude Tol in Wageningen

Tuincentrum de Oude Tol in Wageningen staat klaar om uw kerst extra bijzonder te maken met een scala aan groene en inspirerende cadeaus. Laat de magie van het seizoen tot leven komen onder uw kerstboom en geef een cadeau dat blijvende herinneringen creëert. Ontdek ons assortiment en maak uw keuze voor een feestelijke en groene kerst. We helpen u graag in onze winkel.

Openingstijden & contact

Tip! Als u het echt niet meer weet, is een cadeaubon van de Oude Tol altijd een goed idee!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Wageningen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Met mei om de hoek is het tijd om uw aandacht te vestigen op dat uitgestrekte groene tapijt in uw tuin - uw gazon. Een weelderig groen gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een teken van een gezonde tuin. Maar hoe bereikt u dat perfecte gazon? Geen zorgen, tuincentrum de Oude Tol staat klaar met een uitgebreid stappenplan om uw grasmat groener te maken dan die aan de overkant.

...Lees meer...

Net als wij hondenbaasjes hebben onze trouwe viervoeters ook af en toe behoefte aan een snackmoment. Verwen ze met onze heerlijke Voskes hondenkoekjes. Bij tuincentrum de Oude Tol kunt u hondenkoekjes komen scheppen in onze speciale snackbar. In deze kraam, te vinden op onze dierenafdeling, kunt u zelf een emmertje vullen met de lekkerste hondenkoekjes. En geloof ons, de k...

Lees meer...